Ünlü neyzen ve müzisyen Burcu Karadağ, Prof Dr. İlber Ortaylı ile ilgili yaptığı paylaşımla dikkat çekti.  Karadağ, Instagram üzerinden Ortaylı ile fotoğraflarını paylaştı ve "Hayatımda ilk kez bir erkeğe evlenme teklif ettiğini belirterek, Ortaylı'nın kendisine, "30 sene önce gelseydin belki olurdu..." dediğini yazdı.

Ekran Resmi 2024 06 13 17.17.19

'ŞİMDİ UĞRAŞAMAM SENİNLE'

Ünlü isim paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "'Artık evlenelim mi biz aşkitom' diyerekten hayatımda ilk kez bir erkeğe evlenme teklif ettim. '30 sene önce geleydin 'belki' olurdu ama şimdi uğraşamam seninle ben' dedi ya, -o da belki yaani. Şahitlerim var resmen reddedildim! skandal."

Ekran Resmi 2024 06 13 17.17.35

AŞKINI ANLATMIŞTI

Duayen tarihçi geçen hafta verdiği röportajda unutamadığı aşkını da anlatmıştı. Almanya Stuttgart’ta tanıştığı Doris Stober ile uzun yıllar beraber olduklarını söyleyen Ortaylı, “Hassas bir insandı, diğer Almanlara benzemiyordu. Nitekim bir ara görüşemedik ama sonra kaldığımız yerden devam ettik. Çok iyi bir insandı. Öyle oluyor. Olmaz diye bir şey yok. Dış yeni dünyadan aklımda bir tek Doris kaldı...” ifadelerini kullandı.

Muhabir: SERKAN BAYAR