Halle Berry çok özel açıklamalar yaptı. Oyuncunun eski eşi Gabriel Aubry'den Nahla adında bir kızı, diğer eski eşi Olivier Martinez'den ise Maceo adlı bir oğlu var. New York'ta yeni filmi Never Let Go için düzenlenen etkinlikte konuşan 58 yaşındaki oyuncu, 16 yaşındaki kızı Nahla'nın ilk kalp kırıklığını nasıl yaşadığını anlattı.


6 AYA UNUTUR!


PEOPLE dergisine bir anne olarak, kızının bu zor duyguları yaşamasını izlemenin zor olduğunu söyledi. Berry, "Kalbi kırıldı. Hiçbir zaman kolay değil. Sadece bunun büyümenin bir parçası olduğunu bilmek gerekiyor. Hepimiz bunları yaşadık ve altı ay içinde bunu unutacağını biliyoruz" dedi.


ANNE ANLAMIYORSUN


Ünlü oyuncu, "Ama şu anda, reddedilmek ve ayrılmak onun için en önemli şey. Ölüyormuş gibi hissediyor. Benim de içimin bir parçası ölüyor ama bunu ona söyleyemem. Çünkü büyük ihtimalle bana 'Anne anlamıyorsun' diyecek" açıklamasını yaptı.


BERBAT DEĞİL Mİ?


Berry, "Bu yüzden sadece 'Evet, bu berbat değil mi?' demek zorundayım. Sadece onunla zaman geçirmem gerektiğini biliyorum ve bunu yapmak gerçekten zor" ifadelerini kullandı.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL