Bradley Cooper ve Gigi Hadid ilişkisi sürüyor. Hatta Hadid onun kendisi için dünyadaki en doğru kişi olduğunu söyledi. Bir de bebek istiyor. Ancak süper modelin arkadaşları, Cooper'ın onu oyaladığından ve bir süre sonra sıkıldığında ayrılacağından şüpheleniyor.


YANINDA GEZDİRİYOR


Life&Style'a konuşan bir kaynak, "Birçok kişi bunun Bradley için şov ilişkisi olduğunu düşünüyor. Şu anda kesinlikle Gigi'ye düşkün gibi gözüküyor ancak Gigi ondan daha fazlasını istiyor. Bebek istediğini çok uzun zaman önce söyledi. Sanki güzel bir kızı sadece yanında gezdiriyor" dedi.


LİSTE ÇOK UZUN


49 yaşındaki Hangover serisinin yıldızı, 1999'da Sex and the City'de konuk oyuncu olarak rol aldığından beri tam bir çapkın olarak tanınıyor. Bugüne kadar Renee Zellweger, Jennifer Lopez, Zoe Saldana, Suki Waterhouse, Irina Shayk ve Hillary Clinton'ın eski yardımcısı Huma Abedin'le birlikte oldu.


KADIN DÜŞKÜNÜ


Gigi ve Bradley arasında 20 yaş fark var. 29 yaşındaki Gigi, olaya kesinlikle daha romantik bakıyor. Adını açıklamayan Gigi'nin arkadaşlarından biri, Cooper'ın 'kadın düşkünü' geçmişini geride bırakıp bırakmayacağından emin olmadığını söyledi.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ