Yaklaşık on yıl önce, Jennifer Lopez'in annesi Guadalupe, Diddy hakkında tüm dünyaya uyarı zilleri çalıyordu. Ünlü rapçinin 17 Eylül Salı günü tutuklanmasının ardından Lopez'in 2015 yılında The Wendy Williams Show'a katıldığı görüntüler yeniden ortaya çıktı.


SICAK BAKIYORDU


Williams, Lopez'e "Senin Diddy ile küçük de olsa bir bağ kurabileceğini her zaman görebiliyorum" demişti. Lopez başını geriye atıp güldü. 1999 ile 2001 yılları arasında çıktığı eski sevgilisiyle yeniden bir romantizm başlatma fikrine sıcak bakıyordu.


"BİTTİ" İŞARETİ


Stüdyoki izleyicilerinin çoğu tezahürat edip fikri desteklerken, Lopez ön sırada oturan annesini işaret etti. Guadalupe küçümseyici bir el hareketi yaptı ve "Bitti" dedi. Bu hamlenin arkasında ise 1999-2001 dönemi yer alıyordu.


TUTUKLANMIŞLARDI


Aralık 1999'da Lopez, bir gece kulübünün içinde silah sesleri duyulduğunda Diddy'nin yanındaydı. Çift olay yerinden kaçtı ve bir polis kovalamacası başladı, sonunda Diddy ve Lopez tutuklandı. Eski bir dedektif olan Derrick Parker, New York Post'a konuştu. Guadalupe'nin kızını aramak için karakola geldiğinde yaşananları anlattı.


SANA SÖYLEMİŞTİM


Lopez'e İspanyolca küfürler yağdırdığı iddia edildi. Parker, "Annesi İspanyolca konuşarak ona bağırıyordu ve Jennifer'a gerçekten çok kızmıştı. 'Sana onunla ilişki kurmamanı söylemiştim' dediğini duydum" şeklinde konuştu. Lopez, 14 saat cezaevinde kaldıktan sonra herhangi bir suçlama yöneltilmeden serbest bırakıldı.


ÖMÜR BOYU HAPİS


Diddy şu anda haraç, seks ticareti, dolandırıcılık ve uyuşturucu gibi suçlamalarla tutuklu bulunuyor. Kefaletle serbest bırakılması reddedildi ve suçlu bulunursa ömür boyu hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ