2 ay önce Yaşam

Bursa'da eski nişanlısının sevgilisi olduğunu öğrenen 28 yaşındaki Arda T. cinnet geçirdi. Önce yeni sevgilinin bulunduğu kıraathaneye ateş açarak 14 aylık bir bebeğin yaralanmasına sebep olan zanlı, silah zoruyla araç gasp ederek eski nişanlısı Elif B. ile sırra kadem bastı. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü aracın ormanlık alana gittiğini tespit etti. Daha sonra Arda T. eski nişanlısına ateş açtı, ardından kafasına sıkarak intihar etti.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe'den istifa kararları peş peşe geldi. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada 2 yönetim kurulu üyesi Sertaç Komsuoğlu ile Simla Türker Bayazıt'ın istifa ettiği duyuruldu.

2 ay önce Dünya

Kuzey Virginia'daki ticari bir binada amonyak sızıntısı nedeniyle 26 kişi hastanelere gönderildi. Çok sayıda insan da olay yerinde tedavi edildi. Aralarından 4 kişide çok ciddi semptomlar görüldü.

2 ay önce Dünya

Almanya'nın bazı bölgelerinde gök gürültülü fırtınalar ve yoğun yağışlar, su baskınlarına neden oldu. Ciddi hasarlar görülürken, daha fazla yağış için de hazırlıklar yapılmaya başlandı.

2 ay önce Dünya

Kaliforniyalı bir adam, sokak direğine çarptığı gizemli kazadan sonra yaklaşık 2 haftadır kayıp... Kişisel eşyaları hala aracın içindeydi. Ancak kendisiyle ilgili hiçbir ipucu tespit edilemedi.

2 ay önce Dünya

ABD'de Regina İtfaiye ve Koruma Hizmetleri'ne göre; bir araba iki mülke ve park halindeki araçlara vurdu. Sürücü hafif yaralı şekilde çıkarıldı. Maddi hasar ise bir hayli büyük...

2 ay önce Eğitim

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercihleri için başvuru süresinin uzatıldığı açıklandı.

2 ay önce Dünya

Çin'in güneydoğusunda şiddetli yağışların vurduğu bir bölgede ölü sayısı 30'a yükselirken, 35 kişi de kayıp. Yetkililer kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Ancak saatler ilerledikçe ümitler de azalıyor.

2 ay önce Özel Haberler

Sağlıklı yaşam için düzenli yürüyüş yapmak önemlidir. Biraz "modifiye" edilmiş bir egzersiz, daha fazla fayda sağlamanın kapılarını açar. Bunun için yapmanız gereken bazı şeyler var...

2 ay önce Dünya

Almanya'daki havalimanlarındaki yolcu sayısı, %10'un üzerinde arttı. Ancak koronavirüs salgınının patlak vermesinden önceki 2019'a göre; rakamlar hala %14.6 daha az...