34 yaşındaki William Orellana 20 Temmuz'da Riverside'da bir elektrik direğine çarptı. O zamandan beri kendisinden haber alınamadı. Riverside Polisi Kamuoyu Bilgilendirme Görevlisi Ryan Rails, beyaz renkli aracın kaza yapmış halde bulunduğunu, aracın içinde kişisel eşyalar dışında hiçbir şey olmadığını söyledi.

BAŞKA BİR ARABA ÇARPTI

Emniyet güçleri, "Arabayı çektik çünkü yolu kapatıyordu. Tehlikeliydi. Onunla hiçbir zaman temas kurmadık. Araca daha sonra başka biri vurdu ancak o kaza esnasında da içeride değildi" dedi.

TEK KELİMEYLE YIKICI

William Orellana'nın dört yıldır sevgilisi olan Kacey Silvas, "Bu tek kelimeyle yıkıcı... İnsanların nasıl böyle ortadan kaybolabildiğini anlamıyorum" açıklamasında bulundu. Riverside'da kimseyi tanımıyor. Bulunduğu bölge çok izoleydi. Arabasının oraya nasıl geldiğini bilmiyoruz. Sadece iyi olup olmadığını bilmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

YARDIM İSTENİYOR

Orellana'nın annesi Cynthia Hernandez ise, "Bir annenin yaşayabileceği en zor şey bu... Özellikle de bu kadar yakın bir ilişkiniz varsa..." şeklinde konuştu. Adamın fotoğrafı her yere dağıtıldı ve bilgisi olanların Emniyet güçlerine ulaşması istendi.

Muhabir: Münevver Beyza Morgül