ABD Güney Regina'daki yerleşim yerinde bir araba iki eve birden çarptı. İlkine vurduktan sonra ikincisinin de garajına girdi! Garajdaki iki otomobil de hasar gördü. Araçlardan birinin perte çıkması bekleniyor.

BAŞKA YARALI YOK

İtfaiyeciler, kaza yapan araçtan hafif yaralı bir kişiyi çıkardıklarını söylüyor. Başka yaralı bildirilmedi. Evlerden birinde yaşayan Howard Garcia, araba garajlarına çarptığında altı kişiyle birlikte içerideydi. Çarpışmanın deprem gibi hissettirdiğini söyledi.

MANZARA ŞOK ETTİ

Garcia, "Derin uykudaydım ve sonra aniden deprem oldu gibi hissettim. Sadece büyük bir patlama duydum ve tüm evi salladı" dedi. Sesi duyduktan sonra evden çıktığında gördüğü manzara karşısında şok oldu.

ÖNDEN VURSA ÖLÜRDÜK

Howard Garcia, "Eğer eve ön taraftan vursaydı belki de ölebilirdik. Sadece bizim olmadığımız yere çarptığı için minnettarım" diye konuştu. Garcia, kazadan beri uyuyamadığını söyledi. Onarımların 150.000 dolardan fazla tutacağını tahmin ettiklerini belirtti. Regina Polis Teşkilatı, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi ancak sürücü veya olası suçlamalar hakkında bilgi vermedi.

Muhabir: Tamer Ayeri