2 ay önce Yaşam

Marmaris Kent Konseyi yeniden başkanını seçmeye hazırlanıyor. Yıllardır başkan olan Ufuk Beytekin tekrar aday oldu. Görevi sırasında yapılan çalışmaları yeterli bulunmayan Beytekin'in adaylığı, halk tarafından olumsuz karşılandı.

2 ay önce Dünya

Alman iklim aktivistleri, Leipzig havalimanında kargo uçuşlarını aksattı. Ülkede daha önce de benzer eylemler görülmüştü. Bu kişiler havaalanı çevresindeki çitleri keserek içeri giriyor ve kendilerini piste bağlıyorlar!

2 ay önce Gündem

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından 2 Ağustos tarihinde Instagram'a erişim engeli getirilmesine dair tepkiler devam ediyor. Böylesi bir sansürün kabul edilemez olduğu savunulurken Fatih Portakal'dan ilginç bir iddia ortaya atıldı. Portakal sırada X platformunun olabileceğini belirtti.

2 ay önce Dünya

Nijerya'da "açlık" protestolarının ardından sokağa çıkma yasağı getirildi. Daha önce yaşanan eylemlerde Emniyet güçleri, gerçek mermi, göz yaşartıcı gaz ve sıcak su kullanılmıştı.

2 ay önce Keşfet

Adana Demirspor'un yıldız oyuncusu Yusuf Sarı için beklenen oldu. Akdeniz ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan milli oyuncu, Süper Lig'in yeni ekibine resmi imzayı atıyor. İşte Yusuf Sarı haberinin detayları...

2 ay önce Magazin

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Türkiye'de Instagram'a getirilen erişim engelini ti'ye alarak esprili bir video paylaştı. Gökbakar, mizahi yaklaşımıyla sosyal medyada hızla yayılan videoda, yasağa yönelik eleştirilerini kendine özgü üslubuyla dile getirdi.

2 ay önce Spor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları devam ederken yarışmalarda sıra atletizm geldi. Kıbrıslı Türk sporcumuz, milli atlet Buse Savaşkan Stade de France’de atlayışlarında gösterdiği başarıyla 1,92'lik derece elde etti ve adını finale yazdırdı.

2 ay önce Gündem

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından sosyal medya platformu Instagram'a erişim engeli getirildi. Bu karara tepkiler çığ gibi büyürken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da konuyla ilgili bir yorum yaptı. İmamoğlu 'Bir sabah tüm ülkenin kullandığı bir mecranın keyfi olarak kapanması kabul edilemez.' dedi.

2 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) kararıyla erişime engellenen Instagram hesabından sürpriz bir paylaşımda bulundu. Ancak, bu mesaj kısa bir süre sonra platformdan kaldırıldı.

2 ay önce Dünya

Gine'nin eski askeri yöneticisi Moussa Dadis Camara, stadyum katliamı nedeniyle hapse atıldı. 2009'da sivil yönetime geri dönülmesi talebiyle toplanan kişilerden en az 156'sı hayatını kaybetmişti.