Trendyol Süper Lig'in köklü ekiplerinden Adana Demirpsor'da forma giyen orta saha oyuncusu Yusuf Sarı'nın uzun süredir bir başka takıma transfer olacağı
konuşuluyordu. Süper Lig ve Avrupa'dan birçok talibi olduğu bilinen yıldız oyuncu, kariyerine Süper Lig'de devam etme kararı aldı. 26 yaşındaki oyuncu
ligin İzmir ekibine katılacak.

YUSUF SARI, GÖZTEPE'YE DOĞRU

Adana Demirspor'da ortaya koyduğu performansla parmak ısırtan Yusuf Sarı'nın uzun süredir Adana Demirspor'dan ayrılacağı konuşuluyordu. 2 sezondur mavi-lacivertli ekibin formasını terleten gurbetçi oyuncu, kendisine Avrupa'dan gelen teklifleri reddederek geleceği hakkında kararını verdi.
Önümüzdeki sezon yeniden Süper Lig'de mücadele edecek olan Göztepe, Yusuf Sarı ile görüşmelerinin sonuna geldi. Sarı-kırmzılı ekibin, kısa bir süre içerisinde başarılı oyuncuyu sağlık kontrollerinden geçirerek ardından resmi imzayı attırmak istiyor.

ANLAŞMA 2+1 YILLIK

Göztepe'nin Yusuf Sarı ile yaptığı görüşmelerde iki tarafın sözleşme süresinde de bir problem yaşanmadığı öğrenildi. Buna göre; Yusuf Sarı, Göztepe'ye 2+1 yıllık imza atacak. Sözleşmedeki 1 yıllık opsiyonun kulüp taraflı olduğu kaydedildi. Adana Demirspor'un bu transferden ne kadar kazanacağı ise henüz tam olarak netleşmedi.

GEÇEN SEZON RAKAMLARI

Yusuf Sarı, geçtiğimiz sezon 6'sı UEFA Konferans Ligi ve 24'ü Trendyol Süper Lig olmak üzere Adana Demirspor formasını 30 resmi maçta sırtına geçirdi. Milli oyuncu, bu mücadelelerde 5 gol ve 10 asist üretmeyi başararak takımına skor katkısı sağladı.

Editör: Bedirhan Altundağ