2 ay önce Magazin

Acunmedya tarafından Türkiye’de çekilen ve milyonlarca kişiye ülkemizin tanıtımını yapan “La Isla” ülkede İspanyolca yayın yapan televizyonlar arasında açık ara farkla birinci olarak en çok izlenen program oldu.

2 ay önce Gündem

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile beraber bir düğüne katıldı. Kılıçdaroğlu düğünde Temel fıkrası anlatınca o anlar sosyal medyada gündem oldu. Kimse anlatılan fıkraya gülmedi. Bu durum akıllara “fıkrasına gülünmeyen adam” olarak tanınan Hasan Mezarcı'yı getirdi.

2 ay önce Gündem

Gazeteci Fatih Altaylı, AKP'nin kurucularından eski Başbakan Yardımcısı ve eski CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in TBMM Özel Kalem Müdür Yardımcısı oğlu Bedirhan Şener’in evinde rehin aldığı 80 yaşındaki anneannesi Leyla Çetiner'i silahla vurarak öldürmesini gündemine aldı.

2 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katolik Hristiyanların ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Fransuva ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

2 ay önce Keşfet

Antalyaspor teknik direktörü olarak Türkiye'ye dönen Alex de Souza katıldığı YouTube programında açıklamalarda bulundu. Ünlü sporcu 'Alex mi, Hagi mi?' sorusuna yanıt verdi. Öte yandan Türkiye'deki hayat pahalılığından da bahsetti. 'Türkiye'ye döndükten sonra korkutucu bir biçimde hayat pahalılığını gözlemledim.' dedi.

2 ay önce Sağlık

Uzman Klinik Psikolog Kaan Üçyıldız konu hakkında önemli bilgiler verdi. Çocuklarımızın sağlıklı büyümesi ve gelişimi için dengeli beslenme son derece önemlidir.

2 ay önce Sağlık

Harvard Üniversitesi tarafından 32 yıl boyunca gerçekleştirilen araştırmanın sonuçlarına göre kuruyemiş tüketiminin kalp damar hastalıkları riskini yüzde 25 oranında azalttığı, uygun miktarda kuruyemiş tüketiminin sağlık için de önemli olduğunu belirtildi.

2 ay önce Kültür Sanat

Türk futbolunun uluslararası alanda en başarılı oyuncularından biri olan Arda Turan'ı belgeseli 'Arda Turan: Yüzleşme’ izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Arda Turan'ın kendisiyle yüzleşmesini konu alan belgesel 16 Ağustos 2024'te Prime Video yerini alacak.

2 ay önce Keşfet

Trendyol Süper Lig'in köklü ekiplerinden Sivasspor'un yıldız golcüsü Rey Manaj için hareketli günler yaşanıyor. Geride kalan sezon Süper Lig'de 18 golle dikkatleri üzerine çeken Rey Manaj'ın geleceği ile ilgili resmi bir açıklama yapıldı.

2 ay önce Kültür Sanat

Sinema ve dizi sektörünün en iyileri Film-San ödül töreni ile belirlenecek. “FİLM-SAN Ödül Töreni” 9 Eylül 2024 Pazartesi günü Harbiye Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda ilk kez Film-San tarafından gerçekleştirilecek. Sunuculuğunu Meral Konrat ve Kıvanç Terzioğlu’nun yapacağı ödül gecesinde, 2023-2024 sezonun sinema ve dizi yapımlarında başarı göstermiş isimler onurlandırılacak.