Prime Video için üretilen 'Arda Turan: Yüzleşme' belgeselinin yayın tarihi belli oldu. Döneminin en yetenekli, en sevilen ve bir o kadar da tartışılan Türk futbolcusu Arda Turan'ın kendisiyle yüzleşmesini konu alan belgesel 16 Ağustos 2024'te platformda yerini alacak. İzleyiciler belgeselde, başarılı bir futbolcunun zaferlerine, karşılaştığı zorluklara ve kararlı ruhuna şahit olurken aynı zamanda hatalarını ve kariyeri hakkındaki itiraflarını da keşfedecekler.

Belgesel, Arda Turan'ın saha içinde ve dışındaki inişleri ve çıkışlarını ele alarak manşetlerin ardındaki Arda Turan’ı görülmemiş bir şekilde sunacak. “Yükseliş, Zirve, Düşüş ve Yeni Bir Başlangıç” başlıklarıyla izleyiciler; zaferler, gelgitler ve dönüşümlerle dolu bir yolculuğa çıkacak.

Prime Video için üretilen Arda Turan: Yüzleşme belgeselinin yapımcılığını Insignia Yapım ve Doruk Acar, konsept tasarımını Okan Can Yantır ve yaratıcı yönetmenliğini ise Umut Aral üstleniyor.

ARDA TURAN NE DEDİ?

Arda Turan belgeselle ilgili; “Ben, Arda Turan. Bayrampaşa’nın dar sokaklarından, Ali Sami Yen’in büyülü çimlerine, Vicente Calderon’a, Camp Nou’ya uzanan bir hikayenin kahramanıyım. Futbol topunun peşinde çok mutluluklar yaşadım, çok başarılar kazandım, çok güldüm, çok ağladım, çok sevindim, çok üzüldüm, çok gururlandım. Çok sevdim, çok sevildim, yanlış da yaptım, yanlış da anlaşıldım. Ben bu hayatta tüm duyguları ‘çok’ yaşadım. Bu, sadece futbol kariyerimi, başarılarımı anlattığım bir belgesel değil, bu sadece yanlışlarımı anlattığım bir belgesel de değil. Bu, kendimle yüzleşmemin hikayesi. Beni ben yapan her şeyle; beni ben yapan herkesle birlikte…” dedi.

Kaynak: DEMET SAROVA