2023-2024 sezonu başında Trendyol Süper Lig ekibi Sivasspor'a transfer olan Rey Manaj daha ilk sezonunda kırmızı-beyazlı ekipte ortaya koyduğu performansla taraftarın sevgilisi olmayı başarmıştı. Attığı gollerle taraftarın gönlüne taht kuran Arnavut oyuncunun takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Bu konu hakkında Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun yaptığı açıklamayla camiaya iyi haber verdi.

REY MANAJ KALACAK GİBİ

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz sezon gol krallığı yarışında Mauro Icardi ve Edin Dzeko'nun ardından 18 golle 3'üncülük koltuğunda oturan Rey Manaj'ın Avrupa'dan birçok önemli talibi çıkmıştı. Özellikle, İspanya La Liga ekiplerinin gözdesi olan 27 yaşındaki santrfor oyuncusunun geleceği netlik kazandı. Manaj için birçok teklif aldıklarını doğrulayan Sivasspor Teknik  Direktörü Bülent Uygun, istedikleri rakamda bir teklif almadıklarını ve golcü oyuncunun bir hafta sonra takımla beraber çalışmalara başlayacağını söyleyerek Rey Manaj'ın başka bir kulübe transferini de bitirmiş oldu.

SİVASSPOR RAKAMLARI

Rey Manaj, Sivasspor formasını 33 kez Süper Lig'de ve 3 kez de Türkiye Kupası mücadelesi olmak üzere 36 kez sırtına geçirdi. 1.82 boyundaki golcü oyuncu, bu mücadelelerde 22 gol ve 3 asist üretti.

Editör: Bedirhan Altundağ