2 ay önce Kültür Sanat

Usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Genco Erkal, 86 yaşında hayatını kaybetti. Erkal bir süredir kan kanseri tedavisi görüyordu. Duayen sanatçı, 2 Ağustos'ta İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanacak.

2 ay önce Gündem

Gazeteci İsmail Saymaz, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin suikastına yönelik sosyal medya üzerinden yorum yaptı. İran hükûmetine 'Nasıl bir devletsin ki yeni seçilen cumhurbaşkanının yemin töreni için ülkene misafir gelmiş HAMAS liderini koruyamıyorsun?' eleştirisinde bulundu.

2 ay önce Sağlık

Çocuklarda kalça çıkığı, özellikle yeni doğan bebeklerde sıkça rastlanan ortopedik sorunlardan biridir. Kalça çıkığı, femur başının (uyluk kemiği başı) kalça yuvasında tam olarak oturmaması durumudur.

2 ay önce Özel Haberler

Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı Taşdere köyü sakinleri, yıllardır çözülemeyen yol sorunları nedeniyle isyan etti… Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı Taşdere Köyü sakinleri, yıllardır süren yol sorununa dikkat çekerek yetkililere seslendi: "Yollarımız berbat, bozuk. Hastalarımız var, acil durumlarda çaresiz kalıyoruz."

2 ay önce Yaşam

Yaz aylarının başladığı günden itibaren ülke genelinde çıkan orman yangınlarına bir yenisi daha eklendi. İzmir Urla'da çıkan orman yangınında tedbir amaçlı 120 konutun bulunduğu iki site tahliye edildi. Feci yangına 5 itfaiye aracı ve 13 su tankeri, Orman Bölge Müdürlüğü’nün ise iki gece görüşlü helikopter ile söndürme çalışması yaptığı Urla’da soğutma çalışmaları devam ediyor.

2 ay önce Sağlık

Avustralya'da fıstık alerjisi olan bebeklere, dünyada ilk kez, fıstığa karşı bağışıklık kazandırmak için tedavi uygulanacak. Tedavi ücretsiz olacak.

2 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beylikdüzüspor’dan flaş imza.

2 ay önce Keşfet

Yılmaz Morgül geçen haftalarda hayvanlarla ilgili düzenlenen yeni yasaya tepki göstermiş ve 'Ben de hayvanım, beni de uyutun.' demişti. Morgül şimdi de Bodrum'daki fiyatlar hakkında konuştu. Öte yandan Bülent Ersoy'a da bir gönderme yaptı.

2 ay önce Yaşam

2014 yılında geçirdiği kazanın ardından beyin kanaması geçiren ve 10 yıl komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden ünlü sunucu ve oyuncu Kenan Işık'ın cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi.

2 ay önce Kültür Sanat

Edebiyattan tarihe, resimden tiyatroya, müzikten felsefeye birçok alanda yapımları izleyiciyle buluşturan TRT 2, ödüllü ve prestijli filmleri ağustos ayında ekrana getirecek.