Yazın gelmesiyle birlikte tatil yerlerinde fahiş fiyatlar sık sık gündem oluyor. Türkiye'nin gözde tatil beldesi Bodrum'da bir mekanda sahne alan Yılmaz Morgül fiyalardan şikayet edenlerle ilgili konuştu. 

Z Eog A 1638536910 7332

AÇIKLAMALARI ŞAŞIRTTI

Morgül, 'Bodrum çok pahalı, gitmeyin diyenleri anlamıyorum. Bir zamanlar gazinoların kapanma sebebi sanatçıların istediği astranomik rakamlardı. Şimdi de hem eğlence yerlerinde hem de amfitiyatrolarda konser verenlere seslenmek istiyorum. Öyle fiyatlar istiyorlar ki anlatamam. Bu durum müşterilere yansıyor. Ben onlara 'gerçek sanatçı' demek istemiyorum. Benim çıktığım yerlerde her şey dahil fiyatlar çok uygun, sizin yüzünüzden müzik sektörü ölüyor.' ifadelerini kullandı.

Bulent Ersoy Un Zeki Muren Le Ilgili Iddialari Agizlari Acik Birakti H41932 A8A4A

DİVAYA GÖNDERME YAPTI

Yılmaz Morgül, öte yandan Bülent Ersoy’a da çok sert göndermelerde bulundu; 'Garsona ‘Nerelisin’ diye soruyor. Sonra ona ‘Çirkinsin’ diyor. Doğu Anadolu’daki erkekler çirkin mi? Bu ırkçılıktır.' diye konuştu. Bülent Ersoy, 'Dünya Güzellerim Tatilde' programında kendilerine servis yapan garsona nereli olduğunu sormuştu. 'Karslıyım' cevabını alan sanatçı, garsona "Biraz çirkinsin ama olsun" diyerek kahkaha atmıştı.

Yılmaz Morgül geçen haftalarda hayvanlarla ilgili düzenlenen yeni yasaya tepki göstermiş ve 'Ben de hayvanım, beni de uyutun.' demişti. 

Muhabir: LİLA OKYANUS