2 ay önce Dünya

Florida okul yönetimi; transseksüel çocuğunun, kız voleybol takımında oynamasına izin veren Jessica Norton'u görevinden uzaklaştırdı. İşten tamamen çıkarılmasının ise çok sert bir ceza olacağı kaydedildi.

2 ay önce Yaşam

Çanakkale'nin Biga ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini boğarak öldürerek hafriyat alanına gömen tutuklu sanık Fırat Yıldızhan'ın, olaydan 6 ay önce eşinin oturduğu evi yaktığı ortaya çıktı. Olayla ilgili hazırlanan iddianamede Fırat Yıldızhan hakkında 'zincirleme şekilde yakarak mala zarar verme' suçundan 4 aydan 3 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

2 ay önce Dünya

Venezuelalı Tren de Aragua çetesi üyelerine, polise saldırmaları için izin verildi. New Mexico'daki bir polis departmanı, Denver'daki memurlara karşı eylemler düzenleneceğine dair bilgiler aldı.

2 ay önce Dünya

Erkek arkadaşıyla Olimpiyat köyünden gizlice dışarı çıkan Brezilyalı yüzücü Ana Carolina Vieira, ülkesine gönderildi. Şu anda Brezilya ulusal federasyonu hakkında hukuki işlem başlatmayı düşünüyor.

2 ay önce Spor

SON DAKİKA | Lugano maçında sakatlanıp oyundan çıkan Fred'in sağ diz iç yan bağlarında hasar tespit edildiği açıklandı. Fenerbahçe’nin yıldız oyuncunun en az 1 ay sahalardan uzak kaması bekleniyor.

2 ay önce Keşfet

Filenin Sultanları kadrosunda yapılan son değişiklikte Zehra Güneş yeniden kadroya dahil olmuştu. Kariyeri yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelen Güneş'in, yaptığı röportajda kardeşiyle arasındaki eğlenceli diyalog dikkat çekti. Zehra Güneş'in espirili zorbalaması sosyal medyada oldukça gündem oldu.

2 ay önce Magazin

Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, ünlülerin buz banyosu akımına katıldı. Samyeli, daha önce Çağla Şikel ve Sevval Şahin'in girdiği buz banyosu için, "Eksik kalmadım" dedi. Ancak buz yerine soğuk su kullandı.

2 ay önce Magazin

Şarkıları ve Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişkiyle sık sık gündeme gelen Mert Demir, bu kez sahne ücretlerine yaptığı zamla adından söz ettiriyor. Müzik kariyerinde hızla yükselen Demir, hem aşk hayatıyla hem de sahne performanslarıyla dikkat çekerken, sahne ücretlerine getirdiği artışla da gündem oldu.

2 ay önce Gündem

Katz'ın Türkiye'nin NATO'dan çıkarılmasını isteyecek kadar cesur ve bir o kadar da akıl dışı bir talepte bulunmasının arkasındaki etken kim?

2 ay önce Keşfet

Gazeteci Reha Muhtar, 2024 Paris Olimpiyatları'nı izlemeye giden Fatih Altaylı'yı eleştirdi. Özlem Gürses'in Altaylı'nın bir grup gazeteciye mihmandarlık yaptığını söylemesine tepki gösteren Muhtar, "Bu Sefil mi Paris’li? Bu torpille girdiği Galatasaray Lisesi'ni bile bitirememiş nadir zavallılardandır.' ifadelerini kullandı.