2 ay önce Özel Haberler

Kanser vakalarının yaklaşık %40'ının yaşam tarzı değişiklikleriyle önlenebileceği bulundu. Bunun için öncelikle alkol ve sigara tüketimini bırakmanız gerekiyor. Ayrıca sağlıklı beslenmeye de dikkat etmelisiniz...

2 ay önce Magazin

Modellik kariyerinden oyunculuğa adım atan Melisa Aslı Pamuk, özel hayatıyla da sıkça gündeme geliyor. Fransa'nın Lille takımında forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile sessiz bir şekilde evlenen Pamuk, şimdi eski fotoğraflarıyla dikkat çekti.

2 ay önce Dünya

Almanya Federal İstatistik Ofisi'nin ön verilere dayanarak yaptığı açıklamaya göre; ülkede enflasyon temmuzda yeniden yükseldi. Tüketici fiyatları geçen yılın aynı dönemine göre %2.3 artarken, haziran ayında yıllık bazda %2.2'lik fark görülmüştü.

2 ay önce Gündem

Gündeme dair açıklamalarıyla sık sık akdından söz ettiren gazeteci Fatih Altaylı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştirilerde bulundu. Altaylı, Kılıçdaroğlu'nun çıkışlarına 'AK Parti'yi iktidarda tutma aparatının en önemli parçası olduğunu düşünmeye başlıyorsun.' dedi

2 ay önce Dünya

İspanya'da polis, 600'den fazla kadına cinsel istismarda bulunan bir şebekeyi çökertti. Uzun süredir devam eden operasyon kapsamında 26 kişi tutuklandı. Bunlardan ikisinin çete lideri olduğu belirtildi.

2 ay önce Dünya

IŞİD terör hücresi şüphelilerinin davası Düsseldorf'ta başladı. İddiaya göre; bu kişiler, Ukrayna'da yaşanan karışıklıktan faydalanarak bu ülke üzerinden Almanya'ya geldi. Hücre kurdular ve para toplamaya başladılar.

2 ay önce Yaşam

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden Doğu Akdeniz'in tatil beldesi Arsuz da etkilendi. Aralarında otellerin de olduğu çok sayıda binanın yıkıldığı ya da hasar aldığı ilçede, işletme sahipleri yeniden faaliyetlerine başlayabilmek için tesisler yaptı. Bu kapsamda maviyle yeşilin buluştuğu ilçede, son bir yılda farklı noktalarda biri prefabrik 5'i bungalov olmak üzere 6 tesis hizmet açıldı.

2 ay önce Kültür Sanat

Uluslararası televizyon endüstrisinin en prestijli ödüllerinden Rose d’Or Ödülleri’nde Brezilya, Belçika, İngiltere, İspanya ve Polonya’dan katılan altı finalist arasından En İyi Dizi Ödülü alan ilk Türk dizisi seçilen 'Bambaşka Biri' Seul Drama Ödülleri'nin 'Dizi' kategorisinde aday oldu.

2 ay önce Dünya

İtalya'da arkeologlar 2.000 yıllık mezarı açtı ve bir mumyayı mükemmel durumda buldu. Mezarda harika parçalar da vardı. Uzmanlar, mumyaya gösterilen "özel özen" nedeniyle, bu kişinin önemli bir ailenin kurucusu olabileceğini düşünüyor.

2 ay önce Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, 31 Mart’ta; AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden CHP’ye geçen ve en çok vergi-SGK borcu olan 10 ilçe belediyesini açıkladı. İlk sırada 1 milyar 398 milyon TL’lik borcu ile yerel seçimler öncesinde 600 dairesiyle manşetlere çıkan Turgut Altınok’un yönettiği Keçiören Belediyesi yer aldı.