2 ay önce Özel Haberler

25. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nde Celaliye Bamyası Hasadı… Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Celaliye Bamyası'nın bölge için önemini vurgulayarak vatandaşları bu lezzetli ve şifalı ürünü satın almaya davet etti.

2 ay önce Gündem

Kâğıthane Belediyesi tarafından Seyrantepe mahallesine yeni okullar, düzenlenen yollar ve yeşil alanlarla büyük yenilikler kazandırılıyor…

2 ay önce Gündem

Beyoğlu Şahkulu Mahallesi'nde bulunan bir apart otelde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı. Olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, otelde maddi hasar meydana geldi.

2 ay önce Gündem

Bağcılar'da 5 gündür aralıklarla elektriklerin kesilmesinden şikayet eden iş yeri sahipleri, masa ve sandalye koyarak tramvay yolunu geçişe kapattı.

2 ay önce Eğitim

Valilik, İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi’nin katkılarıyla düzenleyeceği akademide muhtarları mahallelerinde karşılaştıkları sorunların çözümünü kolaylaştıracak bilgilerle donatmayı hedefliyor.

2 ay önce Dünya

Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail'in başkent Beyrut'a düzenlediği saldırıda 1 kadının yaşamını yitirdiğini, 5'i ağır 68 kişinin de yaralandığını aktardı.

2 ay önce Astroloji

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? Bugün aşk, sağlık ve para konularında sizi neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları

2 ay önce Spor

Tutturduğu kuponlarla kendine yarış dünyasında haklı bir yer edinen ŞOK'un günlük at yarışı tahminleri sizlerle.

2 ay önce Ekonomi

MTV 2024 2. Taksit ödeme dönemi için son tarih. Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. 31 Temmuz’a kadar ödemeyenlere ceza var. Araç sahipleri e-Devlet’e girerek ödeme yapabilirler. PTT ve banka sitelerinden de Kredi kartıyla da ödeme yapılabiliyor. MTV 2024 2. Taksit ödemelerini yapmayanlara Yüzde 4,5 gecikme faizi uygulanacak. MTV'den muaf tutulanlar kimler? İşte detaylar...

2 ay önce Gündem

Halk arasında 'Cübbeli Ahmet' olarak hafızalara kazınan Ahmet Mahmut Ünlü, çıktığı canlı yayın programında "Muhalefetin adayı Özgür Özel olmalı" dedi. Sunucunun "benim adayım Özgür Özel demediniz" cümlesine ise Cübbeli Ahmet "Aman aman" yanıtını verdi.