Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Seyrantepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Şok Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu. Seyrantepe İlkokulu ve Ortaokulu'nun bu dönemde tamamlanacağını belirten Öztekin, "Çocuklarımız yeni eğitim yuvalarına kavuşmuş olacaklar" dedi. 

Çevre yollarında yapılan düzenlemeler hakkında da konuşan Öztekin, Murat Sokak ve Efendi Sokak'ta yaklaşık 300 metrelik bir alanın asfaltlandığını ve bu süreçte 400 ton asfalt döküldüğünü ifade etti. Elektrik kablolarının yer altına alındığını ve aydınlatma ünitelerinin yenilendiğini belirtti.

HAYIRLI OLSUN

Öztekin, bu sokaklara yeni ağaçlar dikildiğini ve peyzaj çalışmalarının da yapıldığını söyledi. "Yaklaşık 20'den fazla ağaç, 150'den fazla çalı grubu mahallemize kazandırıldı" dedi. Yenilenen sokakların, aydınlatma üniteleri ve geniş yaya alanları ile çocuklar ve gençler için daha kullanışlı hale geldiğini vurgulayan Öztekin, "Okulumuz hayırlı olsun. Yeni sokağımız, caddemiz hayırlı olsun. Tüm Kâğıthane’ye, Seyrantepe Mahallesi'ne selam ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: SELDA İBİŞ ŞANLI