2 ay önce Dünya

İsrail’in soykırımcı Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ABD gezisi sürerken, ülkedeki güçlü “Yahudi Lobisi” nedeniyle adayların Netanyahu’ya yaltaklanma yarışı ise tam gaz sürüyor. Bunun son örneği ise yeniden ABD Başkanı olmak isteyen Donald Trump oldu.

2 ay önce Keşfet

Afra Saraçoğlu ile yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiren Mert Ramazan Demir, ayrılık iddialarının ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti. Ünlü isim fotoğraflarını paylaşıp 'Ne halim varsa gördüm.' notunu düşmüştü. Tatilden dönen oyuncu ayrılıkla ilgili ilk kez konuştu.

2 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yle yakınlığıyla bilinen ve bugüne kadar bir çok konuda destek veren sanatçı Orhan Gencebay, ilk kez Erdoğan ve AK Parti ile ters düştü. Gencebay, Sokak Hayvanları Yasa Tasarı ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

2 ay önce Dünya

Kanadalı yetkili, Jasper Ulusal Parkı'ndaki orman yangınının aylarca sürebileceğini söyledi. Bu felaketin son yüzyılda kaydedilen en büyük yangın olduğu kaydedildi. Bölgeye yağmur yağdı ama hala aktif noktalar var.

2 ay önce Keşfet

Hamit ve Halil Altıntop kardeşleri, dolandırmak suçuyla yargılanan Cemile Aylin Arslan (52), Altıntop'lardan gelen paralarla İddia oynadığını belirterek “Bazen kazandık, bazen kaybettik” dedi. Cemile Aylın Arslan beraat etti.

2 ay önce Dünya

Ukraynalı bir adam, elektrik kesintileriyle mücadele için evinin bahçesine Tesla bağladı! Amerika'da kaza yapan elektrikli araçlar da satın alınıyor. Böylece savaş sırasındaki kesintilerin önüne geçiliyor!

2 ay önce Keşfet

Sosyal medyada yayınladığı videolarla ünlü olan Fazlı Tonar isimli hoca yeni yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Giresun'un Bulancak ilçesinde sohbetler yapan Tonar "Kasko caiz değildir." dedi.

2 ay önce Dünya

İngiltere'de iki küçük öğrencisini istismar eden 30 yaşındaki lise öğretmeni Rebecca Joynes, birinden de çocuk doğurmuştu! Mahkemede yaşanan diyaloglar ise gerçekten kan donduran cinstendi...

2 ay önce Dünya

40 yaşındaki Kelley Thrasher, dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift'e ikizi kadar benziyor. İnsanlar onunla sürekli fotoğraf çektirmeye çalışıyor. Artık bu durumdan para kazanmaya da başladı.

2 ay önce Kültür Sanat

BluTV, HBO orijinal yapımı dizileri kullanıcılarıyla buluşturmaya devam ediyor. ‘The Batman’ serisinin en çok merak uyandıran anti-kahramanlarından biri olan ‘The Penguin’in hikayesi 20 Eylül’de BluTV’de olacak. Diziden fragman paylaşıldı.