30 yaşındaki öğretmen Rebecca Joynes, 15 yaşındaki iki öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu, onları istismar ettiği ve hatta mağdurlarından birinin çocuğunu doğurduğu gerekçesiyle 6 yıldan fazla hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme kayıtları ise akıl, mantık ve ahlak sınırlarının bir hayli ötesindeydi...

GURUR DUYUYORDU!

Manchester'dan lise öğretmeni Rebecca Joynes, ilk olarak Ekim 2021'de tutuklanmıştı. O zamanlar 28 yaşında olan Joynes, dokuz yıllık ilişkisini yeni bitirmişti ve savcılar duruşmada, genç öğrencilerinden aldığı ilgiden "gurur duyduğunu" söyledi! Sapık öğretmen yalnızca işten ayrıldıktan sonra cinsel birliktelik yaşandığını iddia etti.

HER YERİ SÜSLEMİŞTİ!

Ancak "Boy B" olarak adlandırılan ve yaşı sebebiyle ismi açıklanmayan "küçük baba" inanılmaz ifadelerde bulundu. Buna göre; kadın, istismar ettiği öğrencisini evine çağırdı. Her yeri güllerle süslemişti ve üzerinde "En iyi baba" yazan bir bebek tulumu vardı!

NE DİYECEĞİM BİLMİYORUM!

'Boy B', "Çocuğumu taşıyan kadın hakkında ifade vermemin doğru olup olmadığını sorguladım, o zamandan beri kafamda birçok şeyi tekrar tekrar yaşadım ve birçok insanla konuştum. Bunlar, bana uygulanan istismarın ve bunu yapmak için kullanılan taktiklerin tam boyutunu fark etmemi sağladı" dedi. Polis; Joynes ve Boy B'nin kız bebeklerinin 2024 yılı başında doğduğunu ancak doğumdan 24 saat sonra yapılan acil mahkeme duruşmasının ardından kendisinden alındığını söyledi.

ÖMÜR BOYU CİNSEL SUÇLU

Sapık öğretmen hapis cezasının dışında ömür boyu cinsel suçlu olarak kayıt altına alınacak. Her iki çocuğa da yaklaşması yasaklandı. Boy B, "Zorlandım, kontrol edildim, manipüle edildim, cinsel ve zihinsel tacize uğradım. Tacizden sonraki aylar çok karanlık bir zamandı, kendimi köşeye sıkışmış hissettim" dedi.
 

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL