40 yaşındaki Kelley Thrasher; on yıldan fazla bir süredir yakınları tarafından Taylor Swift'e benzetiliyor. Onu tanımayanlar ise sokakta sürekli selfie çektirmek istiyor. Çünkü onu gerçekten Taylor Swift sanıyorlar.

BU DURUMU İŞE ÇEVİRDİ

Kelley, benzerlik sayesinde güzel paralar da kazanmaya başladı. Sürekli olarak partilerde ve çeşitli etkinliklerde boy gösteriyor. Kansaslı olan Kelley, "Sık sık sokakta durduruluyorum çünkü Taylor'ın sevgilisi Travis Kelce, buradaki takımda Amerikan futbolu oynuyor" dedi.

EYLÜL ORTASINA KADAR DOLUYUM!

Thrasher, "Sokakta insanlar yanıma gelirse, onları kırmadan selfie çektiriyorum. Sadece birkaç hafta önce başladım ama şimdiden dört konser verdim. Eylül ortasına kadar doluyum" şeklinde konuştu.

2 SAATTE FAZLASINI ALIYORUM

Bir dönem öğretmenlik yapan 40 yaşındaki kadın, "Parası çok iyi... Öğretmen olarak çalıştığım dönemde bir haftada kazandığımdan daha fazlasını iki saatte alıyorum. İlk gittiğim partide, herkesin ağzı açık kalmıştı. İnanılmaz heyecanlılardı. Açıkçası Taylor Swift hayranı değilim. Ama ona benzemekten gurur duyuyorum" yorumunu yaptı.

Muhabir: Lila Okyanus