2 ay önce Dünya

Eurofighter CEO'su Giancarlo Mezzanatto, Türkiye’nin 40-50 Eurofighter uçağı almak için girişimde bulunduğunu ve kendilerinin bunu kabul ettiğini, ancak daha sonra bu satış işleminin Almanya tarafından engellendiğini ilk kez açıkladı.

2 ay önce Dünya

Araştırmacılar, kentsel alanlara yakın balık türlerini inceledikten sonra endişe verici bir keşifte bulundu. Vücutlarındaki mikroplastik (5 mm'den daha küçük plastik parçalarına verilen isim) oranları çok yüksekti. Yani İstanbul'da yakaladığınız balıklar, açık denizdekilere oranla daha tehlikeli olabilir.

2 ay önce Özel Haberler

Paris 2024 ilklere sahne olmaya devam ediyor... 2016 yılında 12 yaşındaki bir kıza tecavüz etmekten suçlu bulunan Hollandalı plaj voleybolcusu Steven Van de Velde, takım arkadaşı Matthew Immers ile birlikte bugün ilk maçına çıkıyor. Hollanda'nın, Eyfel Kulesi Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmadaki rakibi ise İtalya.

2 ay önce Dünya

Son testler, Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo'nun suya girdiği sırada Sen Nehri sularının mikrop kaynadığını gösterdi. Hidalgo, Olimpiyatlar öncesinde herkesin kafasındaki endişeleri gidermek için böyle bir eyleme imza atmıştı.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Yenibosna yılın transfer bombasını patlattı.

2 ay önce Kültür Sanat

Daha önce para cezası da kesilen ‘Sosis Partisi: Gıdatopya’ RTÜK’ün kararı sonrası Türkiye’de yasaklandı. Dizinin yapımcıları ise dizinin ikinci sezon onayını aldığını duyurdu.

2 ay önce Keşfet

Safiye Soyman'ın 25 yıldır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu oğlu Harun Akaröz solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Safiye Soyman'ın oğlunun cenazesi yakın dostu ABD tatiline devam ettiği için katılmayacak.

2 ay önce Yaşam

Adana'da yaşanan garip olaylara bir yenisi daha eklendi. Suriyeli vicdansız baba kavga eden oğlunu cezalandırmak için çok daha kötü bir yol seçti. Ceza yöntemi olarak beline ip bağlayıp motosikletiyle metrelerce koşturan baba gözaltına alındı.

2 ay önce Keşfet

SON DAKİKA... Arsenal, Aston Villa, Brighton, Marsilya, Napoli derken, Ferdi Kadıoğlu için şimdi de İtalya’nın dev kulübü Juventus devreye girdi. Başkan Ali Koç’un, “Bizim daha çok ihtiyacımız var, satmayacağız” demesine karşın, Juventus, Fenerbahçe’nin kapısını 40 milyon euroluk (Yaklaşık 1.5 milyar TL) bir teklifle çaldı.

2 ay önce Yaşam

Bursa'da şaşırtan bir kaza meydana geldi. Alkollü sürücü otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Yol kenarındakileri bariyerleri aşıp istinat duvarına çarparak durabilen alkollü sürücü, şans eseri büyük kazayı hafif yaralanarak kurtardı. Yapılan kontrolde 189 promil alkollü çıktı.