Safiye Soyman'ın 24 yıldır MS (Multipl Skleroz) hastalığıyla savaşan oğlu Harun hayatını kaybetti. Gece saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Harun Akaröz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı haberi başta annesi Safiye Soyman, Faik Öztürk olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. 

"BEN BU ACIYA NASIL DAYANACAĞIM"

Oğlunun vefatıyla yıkılan Safiye Soyman, “Ben bu acıya nasıl dayanacağım. Allahım, canım yavrum gitti. Uykusunda öldü. Oğlumun cenazesini almaya gidiyorum. Yavrumu Bodrum’da son yolculuğuna uğurlayacağım" dedi.

CENAZESİ BUGÜN 

Acı kaybın ardından Öztürk de, "Canımız, oğlumuz Harun Akaröz'ü kaybettik. Cenazesi 28 Temmuz pazar günü ikindi namazına müteakip Bodrum Gündoğan merkez camiinden, Gündoğan belde mezarlığına defnedilecektir." açıklaması geldi.

640Xauto-38

SEDA SAYAN TATİLİNİ BIRAKMIYOR

Safiye Soyman'ın yakın arkadaşı Seda Sayan'a gözler çevrildi. Çok üzgün olduğunu söyleyen Seda Sayan, 2. Sayfa'nın haberine göre cenazede olmayacak. Eşiyle Amerika'da olan Seda Sayan uygun uçuş bulamadı ve "Burada dua göndermek dışında elimizden bir şey gelmiyor" dedi.

KOCASINI PAYLAŞIP DURDU!

Öte yandan son dönemlerde Dünya Güzellerim Tatilde programı için yeniden beraber kamera karşısına geçen Banu Alkan'ın herhangi bir başsağlığı mesajı paylaşımı yapmadığı gözlerden kaçmadı. "Afrodit" Banu Alkan'ın art arda kendisini ve eşi Kemal Yıldız'ı paylaşması tepki topladı.

Kaynak: DEMET SAROVA