Fenerbahçe ve A Milli Takımın vazgeçilmez oyuncusu ve jokeri Ferdi Kadıoğlu yeni sezonda Fenerbahçe formasını giyemeyeceğe benziyor.

KOÇ AİLESİNİN İŞ ORTAĞI

Zira Başkan Ali Koç’un, “Ferdi’ye bir çok teklif var. Ancak satmayacağız, çünkü bizim daha çok ihtiyacımız var” demesine karşın, İngiltere’nin Arsenal, Aston Villa, Brighton, Marsilya ve Napoli derken, bu kez Juventus Sarı-Lacivertli kulübün kapasını çaldı.

Ferdi2-1

Koç ailesinin İtalya’daki iş ortağı olan Agnelli ailesinin sahibi olduğu Juventus Kulübü, Fenerbahçe’ye Ferdi Kadıoğlu için tam 40 milyon euroluk (Yaklaşık 1.5 milyar TL) bir teklif getirdi. Teklifte ayrıca 24 yaşındaki Ferdi’nin 5 yıl içerisinde başka bir kulübe satılması halinde yüzde 20’lik payı da içeriyor.

İTALYA MEDYASINDA MANŞETLERDE

Geçen sezon Serie A’da oldukça kötü bir performans sergileyen ve sezonu şampiyon Hakan Çalhanoğlu’lu İnter’in 23 puan gerisinde tamamlayan Juventus’un güçlü bir kadro oluşturmak için Ferdi Kadıoğlu’nu transfer etmeye çok istekli olduğunu ve teklifi bonussuz 50 milyon euroya (Yaklaşık 1.8 milyar TL)  kadar çıkarabileceği İtalyan medyasında yazılıyor.

Ferdi3-1

Lugano maçından sonra Başkan Ali Koç’un, “Başka transfer istiyor musun?” sorusuna, “Başka transfer istemem. Ferdi’yi satmayın yeter!” diye yanıt veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun bu transfer teklifini nasıl karşılayacağı büyük merak konusu.

Ferdikadıoğlu

Bu arada Lugano ile yapılan karşılaşmayla Fenerbahçe forması altında 200. Maçına çıkan Ferdi Kadıoğlu, geride bıraktığımız sezon Sarı-Lacivertli formayla 51 maça çıktı. Yıldız oyuncu, bu karşılaşmalarda 4.324 dakika süre alırken 3 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL