2 ay önce Özel Haberler

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, Fransız sol bekin mukavelesinin uzatılmasını sağladı. Mendy, 30 Haziran 2027'ye kadar İspanyol devinin formasını giyecek. Taraflar arasında anlaşma sağlandı.

2 ay önce Özel Haberler

Evcil hayvan sahipleri, yoğun ve zaman zaman ölümcül sıcak hava dalgaları yaygın hale geldikçe, onları nasıl koruyacaklarını ve serinleteceklerini düşünmek zorunda... Bu konuda atabileceğiniz bazı adımlar mevcut...

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Arsenal, Polonyalı savunma oyuncusu Jakub Kiwior için talip bekliyor. Ortalıkta birçok iddia gezinse de şu ana kadar kulübe hiçbir resmi teklif gelmedi. Arsenal, satın alma opsiyonlu kiralama tekliflerine de açık.

2 ay önce Özel Haberler

Manchester United'ın yıllardır tartışılan stoperi Harry Maguire, yönetimle ayrılık konusunda konuşmadığını söyledi. Ancak takımda istenmemesi halinde çeşitli seçeneklere bakabileceğini kaydetti.

2 ay önce Özel Haberler

Joao Felix, tek başına idman yapmak için Atletico Madrid'e döndü. Oyuncunun takımda kalma şansı bulunmuyor. Çünkü İspanyol ekibi onu satmak istiyor. Ancak bonservis bedeli işleri zorlaştırıyor.

2 ay önce Özel Haberler

Beden imajı sorunları ve çekici olmama hissi; psikolojik, sosyal ve kültürel faktörlerin karmaşık bir etkileşiminden kaynaklanabilir. İnsanlar, kendilerine dayatılan kriterlerin esiri olabiliyor. Kendinizle ilgili güzellik algınız, her gün aynı olmayabilir. Özellikle ergenlik dönemlerinde yaşanan bu sorunlardan nasıl kurtulabilirsiniz?

2 ay önce Gündem

Prof. Dr. Naci Görür kötü haberi verdi. 4.2 şiddetindeki Bingöl depreminden sonra önemli açıklamalarda bulunan Görür, çok can sıkıcı bir durumun gerçekleştiğini söyledi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, 'Hem KAF’a, hem DAF’a yakın. Her iki fayda da bu yörede deprem bekliyoruz' dedi. Deprem uzmanı Naci hoca depremin küçük olduğunu fakat gerçekleştiği yerin sıkıntılı olduğunu sözlerine ekledi.

2 ay önce Dünya

Gizmo adlı köpek 2015 senesinde Las Vegas'ta kaybolmuştu. 9 yıl sonra canlı olarak bulundu. Sahibi haberi aldığında kendisini yere bırakarak ağlamaya başladı. Çünkü onu aramaktan hiçbir zaman vazgeçmemişti.

2 ay önce Dünya

ABD Connecticut'ta bir kara ayı ve yavrusu, içeride sıkışıp kaldıktan sonra arabayı parçaladı. Sonra içeriden çıkarıldılar. İçeri nasıl girdikleri tahmin edilebiliyor ancak kapının nasıl kapandığı belirsiz...

2 ay önce Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarıda bulundu. İstanbul ve birçok şehir için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Yurtta sağanak yağışlar etkisini artırarak sürdürdü. Tedbirli olunması hususunda uyarılar peş peşe geldi. Hangi bölgede yağış var? İşte bölge bölge hava durumu..