2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Girnespor’dan bir imza da dış transferde geldi.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden İdealtepespor’da iç transferde bir imza daha geldi.

2 ay önce Ekonomi

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Necmettin Batırel'ın gazete yazısına yanıt verdi. Batırel’in 'Bir yılda ekonomide tarih yazıldı' değerlendirmesini yorumlayan Demirtaş, ''Ekonomi elbette 2025 sonrası toparlanmaya başlayacak ama şu anda çekilen bunca acı sizin ve sizin gibi düşünenler yüzünden.'' ifadesini kullandı.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kilyos’ta iç transferde bir imza daha geldi.

2 ay önce Özel Haberler

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’nin transferi için İspanya’nın Sevilla Kulübü’ne 19 milyon 500 bin euro (Yaklaşık 700 milyon TL) transfer bedeli ödeyeceğini açıklayarak, Türk futbol tarihinin en pahalı transfer rekorunun altına imza koydu. Rekor daha önce 2000 yılında 17 milyon dolarla (Yaklaşık 562 milyon TL) Galatasaray ve Mario Jardel’e aitti. Faslı futbolcunun Fenerbahçe’den alacağı yıllık ücret ise açıklanmadı.

2 ay önce Magazin

MasterChef Türkiye 2024 sezonunun ana kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Yarışmacılar, kıyasıya rekabet içinde hünerlerini sergilerken, son bölümde tansiyon oldukça yükseldi. Deniz ve Leyla arasındaki gerilim, izleyicilerin dikkatini çekti. İkili arasındaki tartışmanın hararetlenmesi üzerine şef Somer Sivrioğlu araya girerek durumu sakinleştirmeye çalıştı. Programdaki bu anlar, sosyal medyada hızla gündem oldu ve geniş yankı uyandırdı.

2 ay önce Gündem

Sosyal medyada yayınladığı videolarla ünlü olan Fazlı Tonar isimli hoca yeni yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Eşi ve kızıyla birlikte plaja giden erkeklerin cehenneme gideceğini belirten Tonar 'Onlar deyyus' dedi. 'Karısını, kızını, annesini, bacısını diğer erkeklerden kıskanmaya deyyus denilir. Şu an plajlar deyyuslarla dolu değil mi...' ifadelerini kullandı.

2 ay önce Yaşam

İstanbul Küçükçekmece yangın çıktı. Cennet Mahallesi yakınındaki Cemevi ve Kültür Merkezi’nde mutfak bölümünde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri getirildi. Kısa sürede büyüyen yangın söndürüldü.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları transfere doymak bilmiyor.

2 ay önce Gündem

Sahipsiz hayvanlara yönelik kanun teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonunda kabul edildi. Teklifte sokak hayvanları için barınak, korunma, sahiplenme ve iyileştirmeye yönelik birçok detay bulunuyor. Tepki çeken kanun teklifinin ardından Fatih Portakal konuyla ilgili paylaşım yaptı. Rusya'dan örnek verdi.