Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye'de ana kadroya girebilme mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Yarışmacılar, ana kadroya isimlerini yazdırabilmek için yoğun bir rekabet içinde.

leyla 2

"ŞEF GİBİ YAZIP DURUYOR, SAYGISIZ"

Yarışmanın son bölümünde Deniz ve Leyla arasındaki gerilim izleyenleri şaşırttı. Deniz'in sürekli konuşup eleştiride bulunması, Leyla'yı rahatsız etti. Deniz'in not almasına sinirlenen Leyla, "Şef gibi eline almış yazıp duruyor. Saygısız" diyerek tepkisini dile getirdi.

deniz

GERGİNLİK TIRMANDI

İlk turun sonunda şeflerin altı kişinin başarılı olduğunu açıklaması üzerine Deniz'in "6 kişi iyi yapabilmiş, çıkartabilmiş" diyerek gülmesi gerilimi artırdı. Leyla, "Keşke yukarıda olup sizi izleyebilseydik. İzin verirseniz şefler konuşsun da yanınıza çıkacağım" diyerek karşılık verdi.

Leyla, Deniz'e tepki göstererek, "Yukarı çıkanları tebrik ederim. Bizler de oraya geleceğiz. Bize destek olmalarını beklerdim. İlk turdan sonra '6 kişi iyi seçilmiş' demeleri hiç hoş değil" dedi. Deniz'in "Canım burada hiçbir şey gizli kalmıyor" demesine sinirlenen Leyla, "Ben senin canın değilim. İsmim Leyla, soyadım da Ünlü" diyerek tepkisini sert bir şekilde ifade etti. 

Somer Şef, çocukluğunda yaşadığı zorluklarını anlattı: Üvey annem  tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldım - Fotoğraf Galerisi

ARAYA SOMER ŞEF GİRDİ

İkili arasındaki gerginlik artınca araya Somer Sivrioğlu girdi. Sivrioğlu, Deniz'i "Sizin onlardan daha iyi olduğunuz için değil grubunuz daha erken olduğu için yukarı önce çıktınız" diyerek uyardı.

Kaynak: HABER MERKEZİ