3 ay önce Dünya

Geleceğin en önemli sörf yıldızları arasında gösterilen Kai McKenzie, Avustralya kıyılarında meydana gelen korkunç bir köpekbalığı saldırısında bacağını kaybetti. Mucizevi şekilde hayatta kalmayı başardı.

3 ay önce Ekonomi

Temmuz ayı boyunca artan akaryakıt fiyatları, sürücüleri zorluyordu. Ancak sektör kaynaklarının aktardığı bilgiye göre, motorin fiyatlarında bu gece 1 TL 46 kuruşluk bir indirim yapılması bekleniyor. Bu indirimle birlikte, Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların da etkisiyle, araç sahipleri bir süreliğine de olsa rahatlayacak.

3 ay önce Dünya

İngiltere'deki bir hastanede çalışan işçiler, Brezilya'dan gelen kiremit kutularını açtıklarında büyük şok yaşadı. Bir akrep, onlara doğru bakıyordu! Hayvan daha sonra yetkililere teslim edildi.

3 ay önce Gündem

Yaşar Güler'den flaş yanıt!.. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan ilgili sorulan soruya net cevap verdi. Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis'in, bir televizyon kanalına verdiği röportajda "Türkiye havacılıkta sıfır. F-35'lerle Ankara'ya bir gece ansızın gelebiliriz." demişti. Bakan Yaşar Güler, bu konu hakkında yöneltilen soruya, 'Türkiye'ye yılda 60 milyon turist geliyor. Bekleriz' cevabını verdi.

3 ay önce Ekonomi

Son dönemde IBAN tabanlı ödemelere getirilen ağır cezaların ardından bankalar, kullanıcıların ödeme talebi almasını sağlayan bir özellik sundu. "ÖDEME İSTE" butonu, ödemelerin hızlı ve kolay yapılmasını sağlarken, güvenlik uzmanları bu yeniliğin suistimallere yol açabileceğini vurguluyor.

3 ay önce Dünya

Akdeniz'de 100'den fazla kişinin ölümüne yol açtığı düşünülen mülteci teknesinin batmasından 18 ay sonra İtalya, altı yetkili hakkında dava açtı. Tekne yola Türkiye'den çıkmış ancak devrilmişti.

3 ay önce Gündem

Dilan Polat ve Engin Polat hakkında hazırlanan MASAK raporunun ardından, "Suç gelirlerinin aklanması" suçuna yönelik dava kapsamında tutuklu bulunan Dilan Polat'ın tahliye talebi 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından reddedildi. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat tutukluluğu devam etti.

3 ay önce Ekonomi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmenler için düzenleyeceği seminerler nedeniyle okulların açılış tarihi ertelenebilir. Bu durumda, öğrencilerin yaz tatili 4 aya kadar uzayabilir. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, bu gelişme milyonlarca öğrenciyi heyecanlandırıyor.

3 ay önce Dünya

Filipinler'de Çin casusu olmakla suçlanan küçük bir yerleşim yerinin belediye başkanı, Senato duruşmalarına katılmamasının ardından yetkililer tarafından aranıyor. 33 yaşındaki Alice Guo hiçbir yerde bulunamıyor!

3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rusya'nın Moskova kentinde bombalı saldırı düzenleyen ve 2 kişinin yaralanmasına neden olduktan sonra Türkiye'ye kaçtığı tespit edilen Rusya uyruklu terörist Evgenii Serebriakov'un Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalandığını bildirdi.