23 yaşındaki Kai McKenzie, North Shore Beach'te sörf yaparken gözünün ucuyla kendisine yaklaşan devasa bir köpek balığı gördü. Hayvan, McKenzie'nin tepki vermesine fırsat bırakmadan aniden sağ bacağına yapıştı. Sörfçü hayvanla mücadele etmeyi başarsa da, bu esnada bacağını koptu.

KÖPEK TASMASINI KULLANDI

Şiddetli kanaması olan ve bilincini zar zor koruyabilen McKenzie, mucizevi şekilde bir dalgayı yakaladı ve kıyıya geri döndü. Orada, McKenzie'nin kopan uzvuna turnike olarak köpeğinin tasmasını kullanan bir polis memuru ona yardım etti. Yetkililer, memurun kahramanca eylemlerinin esasen McKenzie'nin hayatını kurtardığını söylüyor.

HAYVANI ARIYORLAR

McKenzie şu anda AU'nun Newcastle kentindeki John Hunter Hastanesi'nde yatıyor. Durumu kritik olsa da hayati değerlerinin stabil olduğu belirtildi. Yetkililer, McKenzie'ye saldıran köpekbalığını bulmak için çalışıyor.

BACAĞI KIYIYA VURDU!

Köpekbalığı saldırısına uğrayan sörfçünün kopan bacağı Avustralya'da bir sahile vurdu. Doktorlar bacağın tekrar yerine dikilip dikilemeyeceğini görmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ