Temmuz ayı itibarıyla artan akaryakıt fiyatları, sürücülerin günlük takip ettiği konulardan biri haline geldi. Bu gece itibarıyla motorin fiyatlarına 1 TL 46 kuruşluk bir indirim bekleniyor. Bu indirim, özellikle yüksek fiyatlardan şikayetçi olan dizel araç sahipleri için büyük bir rahatlama sağlayacak.
 

Temmuz ayı itibarıyla akaryakıt fiyatları, ÖTV artışı da dahil olmak üzere sürücülerin gündemindeki önemli konular arasında yerini koruyor. Birçok araç sahibi, günlük olarak "Benzin-mazot fiyatı ne kadar?" gibi sorularla piyasayı takip etmeye devam ediyor.

Sektör kaynaklarının aktardığına göre, dizel araç sahipleri için sevindiren haber geldi. Motorine indirim geliyor. Öte yandan 24 Temmuz 2024 Çarşamba günü güncel litre fiyatları açıklandı.

ÖTV zammıyla birlikte yüksek seviyelere çıkan benzin ve motorin fiyatlarının ardından, Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar da piyasada etkili oluyor. Bu kapsamda, motorin fiyatlarında bu gece itibarıyla indirim bekleniyor.

Bu gece motorine yaklaşık 1 TL 46 kuruş civarında bir indirim yapılması bekleniyor. Bu gelişme ile birlikte otomobil sahipleri rahat bir nefes alacak.

3 BÜYÜKŞEHİRDEKİ GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL AVRUPA YAKASI
Benzin fiyatı: 45,00 TL
Motorin litre fiyatı: 44,90 TL
LPG litre fiyatı: 23,28 TL

İSTANBUL ANADOLU YAKASI
Benzin fiyatı: 44,86 TL
Motorin litre fiyatı: 44,82 TL
LPG litre fiyatı: 22,81 TL

ANKARA
Benzin litre fiyatı: 45,70 TL
Motorin litre fiyatı: 45,65 TL
LPG litre fiyatı: 23,25 TL

İZMİR
Benzin litre fiyatı: 46,10 TL
Motorin litre fiyatı: 46,11 TL
LPG litre fiyatı: 22,87 TL

Kaynak: HABER MERKEZİ