3 ay önce Dünya

Dünyaca ünlü Fransız aktris ve hayvan hakları savunucusu Brigitte Bardot, Türkiye'deki sokak köpeklerinin katledilmesine yönelik kanun teklifinin geri çekilmesi için Erdoğan'a mektup yazdı.

3 ay önce Dünya

Hindistan'ın kırsal bir bölgesinde yaşanan nadir bir doğum olayı, trajik bir şekilde sonuçlandı. 38 yaşındaki Rama Devi, doğum sancıları başladıktan sonra acilen hastaneye kaldırıldı. Ancak hastane personeli ve köylüler, bebeğin doğumuyla büyük bir şok yaşadı.

3 ay önce Dünya

Paris'te düzenlenecek Yaz Olimpiyatları yaklaşırken sporcular konaklama yerlerine yerleşiyor. Olimpiyat Köyü'ndeki ilk izlenimlerini aktaran atletler, bazılarının "cinsellik karşıtı" diye adlandırdığı, yüzde yüz geri dönüştürülebilen yatakları inceledi.

3 ay önce Keşfet

Üç yıl sonra ikinci kez Aziz Yıldırım’ı mağlup ederek Fenerbahçe'ye başkan olan Ali Koç'la ilgili iddialar sosyal medyada dikkat çekti. X platformundan paylaşımlar yapan bir kullanı Koç'un diğer evrenlerde Türkiye'nin başındaki lider olduğu ve burada da isterse 6 yıllık bir gecikmeyle yeni Atatürk bile olabileceği iddialarıyla herkesi şaşırttı.

3 ay önce Spor

SON DAKİKA... Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Jose Mourinho'nun ısrarla istediği ve uzun süredir transfer girişimlerini sürdürdüğü 27 yaşındaki Faslı golcü Youssef En-Nesyri transferinde mutlu sona ulaştı.

3 ay önce Dünya

22 yaşındaki bir genç, bahçesine Trump'a destek amaçlı tabela koyan 80 yaşındaki adamı aracıyla ezdi. Olaydan sonra polisi arayarak itirafta bulundu. Ardından da intihar ederek kendi hayatına son verdi.

3 ay önce Sağlık

Yirmilik diş sorunları çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkabilir ve genellikle dikkat ve bazı durumlarda diş müdahalesi gerektirir. Üçüncü azı dişleri olarak da bilinen yirmilik dişler, tipik olarak ergenliğin sonlarında veya yetişkinliğin başlarında ağzın arka kısmında çıkan son azı dişleridir.

3 ay önce Sağlık

Hatmi çiçeği (Althaea officinalis), doğanın bize sunduğu mucizevi bitkilerden biridir. Yüzyıllardır geleneksel tıpta kullanılan bu bitki, bir dizi sağlık faydasına sahiptir. Hatmi çiçeği, iltihap önleyici etkileri, boğaz yatıştırıcı özellikleri ve cilt bakımından bağışıklık sistemini desteklemeye kadar geniş bir yelpazede kullanılır.

3 ay önce Dünya

ABD New Hampshire'da bir balina, balıkçı teknesine çarptı. İki kişi okyanusa savruldu. Yakınlarda bulunan iki kardeş hem olayın videosunu çekti hem de insanların yardımına koşarak hayatlarını kurtardı.

3 ay önce Amatör Lig

Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Lig ekiplerinden B.Çekmece Akademi’de 2024-2025 sezonunda takımın antrenörlüğüne Çağrı Yılmaz getirildi.