Michiganlı bir adam, bahçesine Trump tabelası koyan 80 yaşındaki bir kişi arazi aracıyla ezerek ağır yaraladı. Polis, olayın siyasi amaçlı bir saldırı olduğunu söyledi. Yetkililer, 22 yaşındaki şüphelinin, önce polisi arayıp itirafta bulunduğunu, ardından da intihar ettiğini söyledi.

ARAÇLARA DA SALDIRDI

Polis, şüphelinin yaşlı adamı hedef almadan önce park halindeki iki aracı tahrip ettiğini, üzerinde Trump çıkartması bulunan araçların camlarını kırdığını, bir diğer aracın ise lastiklerini patlattığını söyledi.

DURUMU KRİTİK

ATV aracının arkadan çarpması sonucu ağır yaralanan 80 yaşındaki adam hastaneye kaldırıldı. Durumu kritik. Kolluk kuvvetleri, şüphelinin itiraf telefonu üzerine onun evine gitti. Oraya vardıklarında bu kişinin kendisini vurarak öldürdüğü tespit edildi.

BAŞKA BİRİ YOK

Polis Şefi Tami Sleeman, "Endişemiz buradaki herkesin güvenliği. Siyaset şiddete yol açmamalı" dedi. Polis şefi, saldırıda başka kimsenin rol oynadığına inanılmadığını da sözlerine ekledi. Adamın evinden bazı elektronik cihazlar da çıkarken bunlarla ilgili incelemeler sürüyor.
 

Muhabir: Tamer Ayeri