3 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Brighton, orta saha oyuncusu Billy Gilmour için Napoli'nin yaptığı 8 milyon sterlinlik teklifi geri çevirdi. Ancak taraflar arasındaki görüşmelerin devam etmesi bekleniyor.

3 ay önce Dünya

Fransa'nın denizaşırı topraklarındaki bağımsızlık yanlısı hareketlerin temsilcileri, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bir araya geldi. Korsika, Polinezya, Antiller, Karayipler ve diğer denizaşırı topraklardaki ayrılıkçı temsilcilerin bulunduğu toplantıda 'sömürgeciliğe karşı birlikte mücadele etme' sözü verildi.

3 ay önce Keşfet

Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ekol TV'de Oylum Talu'nun sunduğu hafta sonu programına konuk oldu. Talu'nun "Üçüncü Dünya Savaşı içinde miyiz?" sorusuna, karşılık; "Yavaş yavaş 3. Dünya Savaşı'na giriyoruz ama herhalde global bir harp olmaz." dedi.

3 ay önce Özel Haberler

Dünyadaki en ölümcül türlerden biri olan pankreas kanserinde ilk izlenecek yol, ailenizde bu hastalığa yakalanmış birilerinin olup olmadığını bilmektir. Diyabet, obezite, alkol ve sigara da durumu tetikleyebiliyor.

3 ay önce Özel Haberler

Yeni bir araştırma, ormanlık alanlara yakın yerlerde büyüyen çocukların daha az duygusal sorun yaşadığını buldu. Şehirlerdeki akranlarına göre; ileride çok daha az problem yaşıyorlar.

3 ay önce Keşfet

Başarılı oyuncu Engin Akyürek acı haberle yıkıldı. Akyürek’in 24 Erzincanspor Kulübü Başkanı amcası Ömer Akyürek’in kızı 32 yaşındaki Avukat Ezgi Başak Akyürek Okul, trafik kazasında hayatını kaybetti. 7 aylık oğlu ise yaşam savaşı veriyor.

3 ay önce Yaşam

Naci İnci’nin rektörlüğündeki Boğaziçi Üniversitesi’nde garip şeyler olmaya devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi’nin Tarih Bölümü’nün ünlü hocası Edhem Eldem, yurt dışında araştırma izni başvurusunun “gerekçesiz” reddedilmesi üzerine emekli oldu. ABD’den hemen davet aldı.

3 ay önce Dünya

Avrupa'da birçok ülke sıcaklıklar sebebiyle ciddi problemlerle boğuşuyor. Hollanda ise uzun süren yağışların ardından gelen "yaz koşullarını" kutluyor. Kısa süre sonra da hava tekrar serinleyecek!

3 ay önce Dünya

Kanada'nın Alberta ve British Columbia bölgelerindeki orman yangınları tahliye emirlerine yol açtı. Birçok insan hayatlarını kurtarabilmek için arkalarında evlerini bırakarak uzaklaşmaya başladı.

3 ay önce Gündem

SON DAKİKA... Şırnak Valiliği, Gabar Dağı Şehit Aybüke Yalçın petrol arama sahasında sondaj kulesinin devrilmesi sonucu altında kalan 3 işçiden 2'sinin kurtarıldığını bildirdi.