3 ay önce Dünya

ABD'deki bir markette bulunan İsrail bayrağının üzerine spreyle "Özgür Gazze" yazan Tabshir Rizvi ve Mohammed Faroun, mahkemeye çıkarılacak. Nefret suçundan ikişer kez ve ayrıca mala zarar verme ile kamu düzenini bozmadan yargılanacaklar.

3 ay önce Özel Haberler

Avusturya Milli Takımı Teknik Direktörü Ralf Rangnick, 2005-2008 yılları arasında doğan Avusturyalı oyuncular için 4 günlük bir eğitim kampı oluşturdu. Burada gelişim süreçleri takip edilecek.

3 ay önce Özel Haberler

Barcelona, Aston Villa ve Chelsea, İspanyol yıldız Nico Williams'ın peşinde bulunuyor. 58 milyon euroluk serbest kalma bedeline sahip genç kanat oyuncusu için 3 takım da kesenin ağzını açabilir.

3 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi, bonservisi PSG'de bulunan genç futbolcunun tapusunu almak istiyor. Fransız ekibi ise kiralama formülüne daha yakın. Manchester United, bir şekilde bu transferi halletmek istiyor.

3 ay önce Özel Haberler

Özellikle sosyal medyada antibakteriyel sabunların, kötü kokuları daha iyi önlediğine dair bir inanış var. Ancak uzmanlara göre; böyle bir durum söz konusu değil. Yine en iyi seçim normal sabun!

3 ay önce Dünya

Bosna Hersek'in kuzeyindeki Prijedor'da, Sırplar tarafından katledilen ve kimlikleri tespit edilen 4 kurban, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

3 ay önce Yaşam

Domates salçası, Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden biridir. Sofralarımızda sıkça yer bulan bu lezzet, yemeklere kattığı aroma ve tat ile damaklarda unutulmaz izler bırakır.

3 ay önce Yaşam

Günlük yaşamın stresiyle başa çıkmak ve zihinsel olarak rahatlamak için nefes egzersizleri mi arıyorsunuz? Nefesinizi kontrol altına alarak nasıl daha huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz? Doğru nefes almanın pek çok tekniği bulunmaktadır. İşte, bu sorulara yanıt verecek etkili nefes teknikleri haberimizde…

3 ay önce Astroloji

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? Bugün aşk, sağlık ve para konularında sizi neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları

3 ay önce Spor

Tutturduğu kuponlarla kendine yarış dünyasında haklı bir yer edinen ŞOK'un günlük at yarışı tahminleri sizlerle.