3 ay önce Spor

SON DAKİKA | Adı Fenerbahçe ile de anılan İspanya Milli Takımı’nın kaptanı Alvaro Morata’nın yeni takımı Milan oldu. İtalya Serie A ekibi Milan, 31 yaşındaki golcü futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Milan, Alvaro Morata’ya her yıl için 10 milyon euro (Yaklaşık olarak 360 milyon TL) ödenecek.

3 ay önce Keşfet

Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri sonrasında ortaya çıkan sonuç tartışılmaya devam ediyor. Gazeteci Cüneyt Özdemir, hiç kimsenin istemediği Mehmet Büyükekşi için ikna eden ismi açıkladı: Göksel Gümüşdağ.

3 ay önce Dünya

SON DAKİKA | Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Yunanistan'da 3.3 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

3 ay önce Magazin

NOW'ın çarpıcı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran karşısına kilitlemeye hazırlanan yeni dizisi "Kötü Kan"ın çekimleri başladı. Başrollerini Ertan Saban ve Damla Sönmez’in paylaştığı dizi güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip.

3 ay önce Özel Haberler

Uzmanlara göre sadece yaz aylarında değil, her zaman güneş kremi kullanılmalı. Ancak ürünün dünya çapındaki tüketimi, içinde bulunduğumuz dönemde artıyor. Yine de atladığımız çok önemli yerler var... Göz kapakları ve kulaklar gibi...

3 ay önce Yaşam

Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen adli tatil yarın başlayacak. Adli tatil boyunca adliyelerde görev yapacak nöbetçi mahkemeler, tutuklusu olan ve acil nitelik taşıyan davalara bakacak. Diğer davalara ise yeni adli yıla kadar ara verilecek. Yüksek yargı organları Danıştay ile Yargıtayda nöbetçi heyetler görev yapacak.

3 ay önce Gündem

SON DAKİKA|Milli Savunma Bakanlığı, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Pençe Kilit bölgelerinde tespit ettiği beş PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlediği on PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi" açıklaması yaptı.

3 ay önce Gündem

SON DAKİKA | Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Ereğli), Kamuoyun Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı duyuruda Sivas'taki maden sahalarında altın rezervi bulunduğunu duyurdu.

3 ay önce Özel Haberler

Geç yatmak ve yeterince uyumamak gelişen beyinlere zarar verebilir. Bu durumdan en fazla çocuklar etkilenir. Ve düşük ekonomik kaynaklara sahip ailelerdeki çocuklar özellikle risk altındadır.

3 ay önce Sağlık

Genellikle çocuklarda görülen "yaş gerilemesi", yetişkinler arasında da bir hayli arttı. Bazı uzmanlar bu durumun bir yardım çağrısı olduğunu belirtiyor. Bir psikologla görüşmek isteyebilirsiniz...