İşte Cüneyt Özdemir’in Mehmet büyükekşi’nin hezimetiyle sonuçlanan türkiye Futbol Federasyonu seçimleriyle ilgili yorumu: 

*Mehmet Büyükekşi'nin başarısız olduğuna hep birlikte şahitlik ettik. Bütün eleştirilerin üzerine yattı. Servet Yardımcı aday olacaktı, ne oldu bilmiyoruz o da adaylıktan çekildi.

En son gün Servet Bey sitemkar bir şekilde yarıştan çekildi. İbrahim Hacıosmanoğlu, sahneye çıktı. TFF seçimleri sadece TFF seçimleri olarak karşımızda durmuyor. Son senelerde yaşadığımız siyasi iklimin sonuçlarından birine daha tanıklık ettik.

C Ü N E T2

“GÜMÜŞDAĞ DEVREYE GİRMİŞ”

Aldığım kulis bilgisi şu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Büyükekşi'ye aday ol da dememiş aday olma da dememiş. Burada Göksel Gümüşdağ devreye girmiş. Göksel Gümüşdağ'ın başkanlığını yaptığı Başakşehir zaten AK Partispor.

C Ü N E Y T

Göksel Gümüşdağ, Mehmet Büyükekşi'de diretmiş. Külliyeyi ikna eden isim de Göksel Gümüşdağ. Servet Yardımcı'nın son anda devre dışı bırakılması da tam bir tertipti. O kadar tuhaf bir şey oldu ki İbrahim Hacıosmanoğlu, Erdoğan'a Mehmet Büyükekşi'den gelenek olarak daha yakın bir isim.”

Kaynak: Haber Merkezi