3 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi West Ham United, Arsenal’ın 25 milyon sterlin bonservis ücreti istediği Reiss Nelson'u takip ediyor. Kulüpler arasında kısa süre içinde pazarlıkların başlaması bekleniyor.

3 ay önce Magazin

Sevilen program Gelinim Mutfakta’nın sunucusu Nursel Ergin yerine gelecek isim belli oldu.

3 ay önce Özel Haberler

SON DAKİKA | Teknik direktör Jose Mourinho’nın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Faslı golcü yıllık 4 milyon euro (Yaklaşık olarak 145 milyon TL) net ücret ve başarı bonusu kazanacak. Youssef En-Nesyri için Sevilla Kulübü’ne ise 10 taksit halinde 9 milyon euro (Yaklaşık olarak 325 milyon TL) ödenecek.

3 ay önce Özel Haberler

İtalyan ekibi Lazio, Sassuolo forması giyen Armand Lauriente ile ilgileniyor. Yıldız kanat oyuncusunun adı Beşiktaş'la da anılıyordu. Lauriente, kulübünden bir an önce ayrılmak istiyor.

3 ay önce Dünya

Avustralyalı bilim insanları ekibi, araç kullanamayacak kadar sarhoş olup olmadığınızı tespit edebilen yapay zeka destekli yeni bir kamera sistemi geliştirdi. Ancak henüz geniş anlamda kullanıma hazır değil.

3 ay önce Magazin

Fenerbahçe'nin vazgeçilmez isimlerinden biri olan İrfan Can Kahveci Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde ikinci kez baba olmanın sevincini yaşadı. Çift minik oğullarına Ata ismini verdi.

3 ay önce Dünya

Japon bilim insanları, robotların yüzünü canlı deriyle gülümsetiyor! Bu çığır açıcı buluş; kozmetik ve tıp alanında da uygulanabilir. Ayrıca daha insansız robotların önü de sonuna kadar açılmış oldu.

3 ay önce Dünya

Gazze'deki savaş, özellikle çocuklarda ruh sağlığına zarar veriyor. En sık görülen tepkiler yatak ıslatma, kabus görme ve titreme nöbetleri... Uzmanlar, bu durumdan bölgedeki hemen hemen her çocuğun etkilendiğini belirtti.

3 ay önce Keşfet

SON DAKİKA | Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray uzun süredir uğraş verdiği Guéla Doué’yi renklerim bağladı. İstanbul’adavet edilen Guéla Doué için kulübü Rennes’e bonuslarla birlikte 9 milyon euro (Yaklaşık 325 milyon TL) ödenecek. 4 yıllık sözleşme imzalanacak olan Guéla Doué’yi 1.2 milyon euro (Yaklaşık 45 milyon TL) garanti para verilecek.

3 ay önce Dünya

ABD Kentucky'deki bir motel, konaklayan bir misafirin 65.5 derecelik duştan ölmesi üzerine 2 milyon dolar ödemeye mahkum edildi! 76 yaşındaki adamın vücudunda ikinci ve üçüncü derecede yanıklar oluşmuştu.