Yılda 10 bin dolara trende paşalar gibi yaşıyor! Yılda 10 bin dolara trende paşalar gibi yaşıyor!

35 yaşındaki genç kadın Amanda, yakın zamanda Devorah Roloff'un sunduğu "Hepimiz Deliyiz" adlı podcast'te, kısmen ayrı ayrı saklanmak isteyerek, seks seçeneklerinin mevcutki mevcut olduğunu ve çarpışarak aşk yaşadığını anlattı.

İlk erkek arkadaşının 26 yıl boyunca onu terk etmesinin ardından cinsel açıdan aktif ve çok eşli bir yaşam tarzını benimsediğini dile getirdiğini belirten Amanda, kendisine genellikle "soğuk" davranan bekar bir anne tarafından yetiştirildiğini belirtti. Annesiyle olan sert ilişkisinin de kendisini çeşitli erkeklere katılabileceğini duyurdu.

"Hayatın gidişatında gittiği dönemlerde seksi bir kontrol biçimi olarak" kullandığını ifade eden Amanda, romantizme olan inancını kaybettiğini ve sadece duygusal yakınlıktan ibaret olmadığını fark ettiğini söyledi. Bu nedenle sekse sığındığını ancak sonunda bu alışkanlığın da yaşamın olumsuz yönde değiştiğini anladığını belirtti.

Amanda, duygusal yakınlık kurduğu bir adamla birlikte olduğu ancak ona sadık kalmadığını ve başka adamlarla da ilişkilerinde yaşamaya devam ettiğini itiraf etti. Partnerine karşı sadakatsizliğinin sonucu ilişkinin sona erdiğini ve bu süreçte intihara sürüklendiğini ifade etti. 

Kaynak: HABER MERKEZİ