Macera dolu bir yaşamı seçen 17 yaşındaki Lasse Stolley, hayatını yaklaşık 10.000 dolarlık sınırsız bir yıllık bilet karşılığında Deutsche Bahn vagonunda geçiriyor. Her gün Almanya ve Avrupa'da yol kat ederken birinci sınıf yolculuk yapıyor.

Gece trende uyuyor, yemekli vagonda kahvaltı yapıyor. Lavabolarda çamaşır yıkıyor ve halka açık yüzme havuzlarında duş alıyor. Stolley, "Trende yaşam bana istediğim zaman nereye gideceğimi seçme özgürlüğünü veriyor. Sabah Baltık Denizi kıyısında kahvaltı yapın ve akşam Alpler'de gün batımının tadını çıkarın; olasılıklar sonsuz!" dedi.

O yasa onaylandı: Trans bireyler 'akıl hastası' kabul edilecek! O yasa onaylandı: Trans bireyler 'akıl hastası' kabul edilecek!

TEK BİR SIRT ÇANTASI

Genç adam bir yıldan fazla bir süre önce yolculuğuna başladığından beri tarihi anıtları gezmek, milli parklarda yürüyüş yapmak ve hatta İskandinavya'daki kuzey ışıklarını görmek için molalar verdi. Eşyalarını tek bir sırt çantasına sığdırıyor.

Ailesi de çocuklarının bu alışılmadık tutkusuna mecburen destek verdi. Stolley, Deutsche Bahn seyahatini tüm yönleriyle uzman bir kaynak olarak sosyal medyada anlatıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ