Astroloji, kişinin karakteristik özellikleri yanı sıra iş, eğitim hayatı ve ilişkileri gibi yaşamın pek çok farklı alanını etkileyebileceği düşünülüyor. Aşağıdaki burçları taşıyan kişiler, astrolojiye göre libidoları en yüksek burçlar olarak kabul ediliyor.Libido, cinsel isteğin uyarılmasına yol açan bir duygusal durumdur. Libido seviyesi yüksek olan kişiler, genellikle daha sık ve yoğun cinsel istek yaşarlar.

Çağan Irmak'ın Netflix dizisi "Yaratılan"dan fragman yayınlandı Çağan Irmak'ın Netflix dizisi "Yaratılan"dan fragman yayınlandı

TERAZİ BURCU

Astroloji uzmanlarına göre, libidosu en yüksek burçlar arasında Terazi burçları ön sıralarda bulunuyor. Terazi burçları, flört etmeyi oldukça seven bir burç olarak bilinirler ve keyif aldıkları aktiviteleri paylaşmaktan hoşlanırlar. Zarafet ve uyumun sembolü olan Terazi burcu, cinsel ilişkilerinde küçük oyunlar oynamayı da çokça tercih ederler.

Metin Akpınar, kendine yakışır şekilde özür diledi! Metin Akpınar, kendine yakışır şekilde özür diledi!

YAY BURCU

Almanya’nın yolu Konya’dan geçiyor! Almanya’nın yolu Konya’dan geçiyor!

Ateş elementine sahip olan Yay burçları, yaşamlarının her alanında olduğu gibi libido konusunda da farklı deneyimlere her zaman açık bir yaklaşıma sahiptirler. Flört etmek ve ani aşklar yaşamak Yay burçlarının doğasında vardır, bu özgürlük tutkusu yatak odasında da belirgin bir şekilde ortaya çıkar. Yüksek libidosu olan burçlar arasında yer alan Yay burçları, macerayı seven ve özgürlüğüne düşkün kişilikleriyle dikkat çekerler.

BOĞA BURCU

Sanki devlet değil mühimmat deposu! İsrail’in bombası da bitmiyor Sanki devlet değil mühimmat deposu! İsrail’in bombası da bitmiyor

Libidosu yüksek bir özelliğe sahip olan Boğa burçları, zaman zaman bu yüksek cinsel enerji nedeniyle sorunlar yaşayabilmektedirler. Ancak genel olarak değer verme yetenekleri ve sadık bir karakterleriyle bilinen Boğa burçları, ilişkilerinde yüksek libidolarıyla dikkat çekerler. Bu nedenle, zaman zaman çapkınlık eğilimleri sergilese de, temelde sağlam ve bağlı ilişkilere öncelik verirler.

Balkonda soyundu, yolun ortasına yattı: 'Müge Anlı buraya gelecek' Balkonda soyundu, yolun ortasına yattı: 'Müge Anlı buraya gelecek'

AKREP BURCU

Cinsellik denildiğinde akla ilk gelen burçlar arasında Akrep burcu önemli bir yere sahiptir. Tutku ve aşkın sembolü olarak kabul edilen Akrep burcu, yüksek enerjisi ve sınırsız libidosuyla bilinir. Bu özellikleri sayesinde hareketli bir aşk hayatına sahiptir. Uyum sağladığı partnerleriyle tutkulu anlar yaşamaktan keyif alır. Astroloji, insanlar üzerindeki etkileri kesin olarak kanıtlanmasa da, bazı burçların cinsellik ve libidoyla ilgili ortak özelliklere sahip olduğu gözlemlenir.

Kaynak: haber merkezi