Çağan Irmak'ın yönettiği "Yaratılan" dizisi, Mary Shelley'in klasik eseri Frankenstein'dan ilham alarak hazırlandı. Dizi, başrollerde Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez'i ağırlıyor. Bu dizi, Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemlerinde geçen büyüleyici bir hikayeyi anlatıyor. Merkezde ise ölüm ve sonrasına dair temel insan soruları yer alıyor.

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 14 Ekim günlük burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? 14 Ekim günlük burç yorumları

Dizi, Bursa'dan İstanbul'a uzanan destansı bir hikayeyi takip ediyor. Hikaye, genç tıp öğrencisi Ziya'nın etrafında dönüyor. Ziya, cesur, asi ve zekası sınırları aşan bir karakterdir. Onun en büyük hayali, mükemmel bir doktor olup, tıbbın çözemediği birçok salgın hastalığa çare bulmaktır.

Tüyosu olan kazanır! 14 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 14 Ekim at yarışı tahminleri

İstanbul'da tanıştığı İhsan adlı bir doktor, Ziya için bir dönüm noktası olur. İhsan, delilikle dahilik arasında gidip gelen bir hekimdir ve Ziya'nın dünyasını anlayan tek kişi olarak ortaya çıkar. Bu iki garip ve yaralı ruh bir araya gelir ve yasak bir deneye girişirler. Ancak deneylerini sürdürürken, kadim bir yazıyı çözmeye çalışmaları, kendilerini felaketin eşiğinde bulmalarına neden olur.

Metin Akpınar, kendine yakışır şekilde özür diledi! Metin Akpınar, kendine yakışır şekilde özür diledi!


"Yaratılan," derin felsefi soruları, sıra dışı karakterleri ve büyüleyici bir dönem atmosferini bir araya getiren etkileyici bir dizi olarak izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: haber merkezi