Aston Villa'nın İsviçreli yıldızı Alisha Lehmann, kendisine bir geceyi birlikte geçirmek için tanınmış bir kişinin 110 bin dolar (yaklaşık 3 milyon TL) teklif ettiğini ifade etti.

Lehmann şu açıklamayı yaptı: "Miami'deydim, en sevdiğim yer ve bir kulüpte bazı arkadaşlarımla buluştum. Cep telefonuma bir mesaj geldi, cevap vermedim ama aynı kişi daha sonra benimle ilgilenen korumama da mesaj attı."

Kadınlar hangi erkekleri seksi buluyor? İşte o 5 erkek! Kadınlar hangi erkekleri seksi buluyor? İşte o 5 erkek!

"Mesajlar, oldukça ünlü bir kişiden geliyordu. Daha önce bir etkinlikte karşılaşmıştık. Mesajda 'Alisha'yla bir gece geçirmek için 100 bin İsviçre Frangı (Yaklaşık 110.000 dolar) ödeyeceğim' yazıyordu." dedi.

İşte libidosu en yüksek burçlar! Cinsellik onlar için vazgeçilmez bir tutku İşte libidosu en yüksek burçlar! Cinsellik onlar için vazgeçilmez bir tutku


"Ama cevabım 'Asla olmaz! Sadece 110 bin mı?' oldu. Çılgınca olan şey, mesajının hala telefonumda duruyor olması. Bu biraz aptalca. Kişinin adını açıklayamam. Ama uluslararası düzeyde çok çok iyi tanınıyor." dedi.

Arina şov yaptı! Fener dümdüz etti! Arina şov yaptı! Fener dümdüz etti!

"Futbol benim için gerçek bir tutku. Her gün çok çalışıyorum. En iyi futbolcu olmak, hayattaki en büyük hedefim."

1.97’lik Zehra Güneş’in anne ve babasının boyu kaç? İşte o fotoğraf! 1.97’lik Zehra Güneş’in anne ve babasının boyu kaç? İşte o fotoğraf!

Kaynak: GALİP ERCAN ÖZTÜRK