Kadın-erkek ilişkilerinde, bireylerin tercih ettikleri özellikler ve etkilendikleri faktörler her zaman merak konusu olmuştur. Kadınların bir ilişki başlatırken dikkate aldıkları fiziksel özellikler elbette önemlidir, ancak kadınlar öncelikle derinlik ve anlam arayışında olurlar. Yani, kadınlar sadece fiziksel çekicilik değil, aynı zamanda bir kişinin kokusu ve ses tonu gibi unsurlardan da etkilenebilirler. İşte kadınların erkeklerde çekici bulduğu beş özellik.

İstanbul, S.O.S veriyor, duyuyor musunuz? İstanbul, S.O.S veriyor, duyuyor musunuz?

1-) KOKU

Erkeklerin her zaman hoş kokması büyük bir önem taşır. Kimse ter kokusuyla ilişki kurmak istemez. Ayrıca, gerçekten güzel kokan bir erkek, her kadının ilgisini çekebilir. Bu nedenle bir kadını etkilemek istiyorsanız, onunla hatırlanacak bir koku bırakacak bir parfüm seçmek önemlidir.

Adaletin bu mu dünya! Adaletin bu mu dünya!

2-) SES TONU

Çekici bir ses tonuna sahip erkekler, fiziksel olarak çok çekici olmasalar bile, dikkatleri üzerlerine çekmeyi ve kadınları etkilemeyi başarabilirler.

şık giyim

3-) ŞIK GİYİNMEK

Etkileyici bir duruş sergilemek için, şık ve düzgün giyinmek son derece kritik bir unsurdur. Bu, dünya markalarının en pahalı ürünlerini giymek anlamına gelmez. Renk seçimi, temizlik ve ütü gibi detaylar, her zaman bir kadın için büyük bir öneme sahiptir.

İşte Türkiye'nin altın zengini illeri! İlk 3 sizi dumur edecek! İşte Türkiye'nin altın zengini illeri! İlk 3 sizi dumur edecek!

4-) ZEKA

IQ puanları veya akıllılıkları değil, burada bahsedilen şey... Cinsel çekiciliği etkileyen faktör, kritik düşünme becerisi, öğrenmeye olan açlık ve içgüdüsel olarak doğruyu anlama yeteneğidir. Bir erkek ne kadar yetenekli olursa olsun, eğer zekası ile etkileyemediyse, kimya uyuşmazlığı devam edebilir.

"Gazze'ye insani yardım değil patlayıcı girecek" "Gazze'ye insani yardım değil patlayıcı girecek"

İşte altın rehber! Kadınlar yatakta ne duymak ister? İşte altın rehber! Kadınlar yatakta ne duymak ister?

5-) CİNSEL GÜVEN

Karşısındaki kadının gözlerinden, ifadelerinden ve ses tonundan ne beklediğini anlayabilen erkekler, her zaman çekici bulunur. Önemsendiklerini hissetmek, bir erkeği daha cazip hale getiren faktörlerden biridir.

Kaynak: haber merkezi