Beşiktaş ve Real Madrid'in eski yıldızı Guti, Jude Bellingham'ın Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun bıraktığı tahtı devralmaya en yakın isim olduğunu iddia etti. Guti, oyuncunun yaşıtlarına göre avantajlı olduğunu belirtti. İngiliz oyuncunun durdurulamayan performansı sonrasında konuşan Guti, kendisinden övgü dolu sözlerle sarfetti. İşte detaylar...

Tüyosu olan kazanır! 11 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 11 Ekim at yarışı tahminleri

''TAHTIN BOŞTA OLDUĞU SADECE O FARKETTİ''

Marca'ya konuşan Guti, Jude Bellingham hakkında, ''Real Madrid, Bellingham'ı çok seviyor çünkü o Real Madrid'e gelmek istiyordu. Başka bir oyuncuyla (Kylian Mbappe) yaşananların ardından o buraya gelmek istedi. Bellingham inanılmaz oyunlar oynuyor. Vinicius Jr., Kylian Mbappe ve Erling Haaland; Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin ardından tahta aday gösterildi. Ancak tahtın boş olduğunu fark eden tek kişi Jude Bellingham oldu ve yoluna devam ediyor'' şeklinde konuştu. 

Fener'de bu 3'lü çok can yakar Fener'de bu 3'lü çok can yakar

BU SEZON HARİKALAR YARATIYOR

Real Madrid, sezon başında 103 milyon Euro ödeyerek, Jude Bellingham'ın bonservisini Borussia Dortmund'dan aldı. Oyuncu, 8 La Liga maçında 8 gol, 2 asist ve 2 Şampiyonlar Ligi maçında 2 gol, 1 asist gerçekleştirdi. Oynadığı her maçta skora etki eden Jude Bellingham, kendisi için ödenen 103 milyon Euro'nun da fazla olmadığını gösterdi. Takımıyla 2029 yılına kadar sözleşme imzalayan Jude Bellingham, henüz 20 yaşında. 

BORUSSIA DORTMUND'DA 3 SENEDE DEĞERİNİ KATLADI

Borussia Dortmund, 2020 yılında Birmingham'a 30.15 milyon Euro ödeyerek Jude Bellingham'ın bonservisini aldı. Birmingham altyapısında yetişen genç isim için büyük bir yatırım yapan Borussia Dortmund, bunun karşılığını 3 sene sonra aldı. Real Madrid, Jude Bellingham için 103 milyon Euro ödedi.

Görenlerin aklını alıyor! Fenerbahçe, Arina’ya çok yaradı çok! Görenlerin aklını alıyor! Fenerbahçe, Arina’ya çok yaradı çok!

HAALAND VE MBAPPE'NİN ADI REAL MADRID'LE ANILDI

Jude Bellingham haricinde Manchester City'nin golcüsü Erling Haaland ve PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe'nin adı Real Madrid ile anıldı. Ancak iki yıldızın da transferi gerçekleşmedi. Sezon sonunda Fransız kanat oyuncusu Mbappe'nin bedavaya Real Madrid'e gelebileceği konuşuluyor. Ancak şu ana kadar kesinleşen bir şey yok. Yine Barcelona da iki oyuncuyu isteyen takımlar arasında. Erling Haaland, bu sezon 12 maçta 8 gol atıp, 2 asist gerçekleştirirken, Kylian Mbappe ise 9 maçta 8 gol kaydetmeyi başardı.

Zehra'nın Güneş'i Nilperi ve Kalben'i yaktı! Zehra'nın Güneş'i Nilperi ve Kalben'i yaktı!

Editör: Orhan Duman