Yalnızca Fenerbahçe’nin değil, dünyanın son yıllarda gördüğü en büyük yeteneklerden biri olan Arina Fedorovtseva, Sarı Melekler'e transfer olduğunda henüz 17 yaşındaydı.

Hande Sarıoğlu giydiği 'kilotlu çorabı' böyle verdi!  Hande Sarıoğlu giydiği 'kilotlu çorabı' böyle verdi! 

Arina Fedorovtseva'nın İstanbul'a ilk geldiği hali

Arina Fedorovtseva'nın son hali...

Fener'de bu 3'lü çok can yakar Fener'de bu 3'lü çok can yakar

Sporcu bir aileden gelmesi ve Fenerbahçe camiasının kendisine kucak açması nedeniyle hiç uyum sıkıntısı yaşamayan, neredeyse uçağının Sabiha Gökçen Havalimanına indiği andan itibaren sayı yapmaya başlayan Arina Fedorovtseva, iki yıl içerisinde oyununu üst seviyelere çıkarma başarısı gösterirken, güzelliğine de güzellik kattı.

1.90 boyunda 69 kg. ağırlığında olan Arina bu sayede hayran kitlesini artırdıkça artırdı. 

Yalı Çapkını'nda yılın ihaneti! Seyran, Ferit'i kimle aldattı? Yalı Çapkını'nda yılın ihaneti! Seyran, Ferit'i kimle aldattı?

Fenerbahçe eski kalecisi Berke Özer’le de görüntülenen Arina Fedorovtseva, güzelliği ve başarısıyla artık gittiği her yerde bir film yıldızı, bir şarkıcıdan daha çok ilgi görüyor.

Nesrin Cavadzade tarzıyla dikkat çekti! Nesrin Cavadzade tarzıyla dikkat çekti!

Wanda Nara'ya yeni rakip çıktı! Galatasaray'ın yeni yengesi Wanda Nara'ya yeni rakip çıktı! Galatasaray'ın yeni yengesi


Sevenlerinin özçekim taleplerini hiç bir şekilde kırmayan Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü voleybolcusu, bu nedenle arkadaşlarının ve ailesinin sık sık, Seni beklemekten bıktık şeklinde serzenişlerine maruz kalıyor…

Kaynak: HANDE DURMAZ