Son olarak TV ekranlarında "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisinde başarılı bir performans sergileyen Devrim Özkan'ın aşk hayatı gündemde. Torreira ile Miami'de görüntülendikleri ve aşk iddialarını yalanladıkları sırada güzel oyuncu aşkını itiraf etti.

Yalı Çapkını'nda yılın ihaneti! Seyran, Ferit'i kimle aldattı? Yalı Çapkını'nda yılın ihaneti! Seyran, Ferit'i kimle aldattı?

"Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile bu yaz Miami'de yakalandığınızla ilgili ne söylemek istersiniz?" sorusu üzerine güzel oyuncu, "Her şey göründüğü gibi..." yanıtını vermişti.

Mikaraun'a teklif gibi teklif! Çocuklarımın hem anası hem de babası ol... Mikaraun'a teklif gibi teklif! Çocuklarımın hem anası hem de babası ol...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusuyla romantik bir ilişkisi olduğunu açıkça gösteren Devrim Özkan, All Magazine için verdiği özel pozlarla büyük ilgi çekti.

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 10 Ekim günlük burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? 10 Ekim günlük burç yorumları


Özkan, sosyal medya hesabından dergi için çekilen bu özel fotoğrafları paylaştığında hayranlarından beğeni yağmuruna tutuldu.

Batuhan Karadeniz'den skandal sözler: Galatasaray 12 kişi oynuyor! Batuhan Karadeniz'den skandal sözler: Galatasaray 12 kişi oynuyor!


Aynı zamanda Galatasaray taraftarları da "Yenge yakıyorsun" gibi yorumlarla heyecanlarını dile getirirken, diğer takipçiler ise "Sade ve güzelsin" gibi övgülerde bulundular.

Kaynak: haber merkezi