Galatasaray'da Mauro Icardi, attığı gollerle takımını sırtlıyor. Taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Arjantinli golcü, yıllardır özlediği formaya geri dönmeyi bekliyor. Bu sezon 14 resmi maçta 12 gol atıp, 2 asist gerçekleştiren Arjantinli golcü, milli takım formasına da göz kırptı. Arjantin Milli Takım Teknik Direktörü Lionel Scaloni'nin Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'ye davet gönderip göndermeyeği ise büyük bir soru işareti. Arjantin basını ise golcü futbolcuyu öven haberler yapmaya başladı. İşte detaylar...

Guti'ye göre Ronaldo ve Messi'nin tahtını ele geçiren isim! Guti'ye göre Ronaldo ve Messi'nin tahtını ele geçiren isim!

ARJANTİN BASINI MAURO ICARDI İÇİN DEVREYE GİRDİ

Mauro Icardi'nin Arjantin Milli Takım formasını giymesi için ülkesinin basını da harekete geçti. Adeta dev yıldız Lionel Messi'nin sözünden çıkmayan Lionel Scaloni'ye de baskı yapılmaya başlandı. Bunun nedeni Mauro Icardi'nin Galatasaray'da yükselen performansı.  Arjantin medyasından TNT Sports, ''Mauro Icardi milli takım kapısını aralıyor. Scaloni için Lautaro, Alvarez, Gonzalez, Messi gibi oyuncular var. Ama Icardi 40 maçta 35 gol 10 asist yaptı. Şaşırtıcı gol oranına sahip. Inter'deki seviyesine dönüyor.'' haberini yaptı.  Bu durum, medyanın Scaloni'ye Mauro Icardi baskısı yaptığı şeklinde yorumlandı.

Tüyosu olan kazanır! 11 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 11 Ekim at yarışı tahminleri

ÇAĞRILMASI BEKLENMİYOR

Ancak Mauro Icardi'nin bu performansına rağmen Arjantin Milli Takım kadrosuna alınması beklenmiyor. Lionel Scaloni'nin Galatasaray'ın golcüsünü çağırmaya niyeti yok. Fakat ilerleyen günlerde alınacak olası başarısız sonuçlarda basından Mauro Icardi baskısı gelebileceği öğrenildi.

GOL ATAMAYANI ALDI AMA ICARDI YOK

Arjantin Milli Takım Teknik Direktörü Lionel Scaloni, bu sezon Serie A'da 7 maçta sıfır çeken Lucas Beltran'ı kadroya davet ederken, 12 gol atıp, 2 asist gerçekleştiren Mauro Icardi'yi kadroya almadı. Bu durum büyük bir tepkiyle karşılandı.

Yapay zekanın gözünden EURO 2032  Yapay zekanın gözünden EURO 2032 

SAMPAOLI DE YOK SAYMIŞTI

Bu durum Mauro Icardi'nin başına ilk kez gelmiyor. 2018 yılında Serie A'da Inter formasıyla fırtınalar estiren golcü oyuncu, 29 gol atmayı başarmıştı. Gol kralı olan Mauro Icardi, o dönemde Jorge Sampaoli tarafından Arjantin Milli Takım kadrosuna alınmamıştı. En son 21 Kasım 2018'de Arjantin formasıyla Meksika'ya karşı oynayan Mauro Icardi, bu mücadelede fileleri havalandırmıştı. Kariyerindeki tek milli takım golünü de bu mücadelede kaydetmişti.

Pistte de aşkta da kazanıyor! Bu güzellik zafer getirir! Pistte de aşkta da kazanıyor! Bu güzellik zafer getirir!

MILANO - İSTANBUL ARASINDA MEKİK DOKUYOR

Arjantinli golcü, eşi Wanda Nara ile birlikte İstanbul'da mutlu bir hayat sürdürüyor. Ancak bir ayağı da Milano'da. Takımın izinli olduğu günlerde Milano'ya gidiyor. Orada vakit geçiriyor. Eşi Wanda Nara'nın da işleri nedeniyle Milano'ya sık sık seyahat ettiği biliniyor.

Editör: Orhan Duman