Hollandalı F1 pilotu Max Verstappen, henüz 26 yaşında olmasına rağmen Formula 1'de üçüncü zaferine ulaştı. Başarılı pilot, bu şampiyonlukla Ayrton Senna, Niki Lauda ve müstakbel kayınpederi Nelson Piquet gibi F1 efsanelerinin arasına ismini yazdırdı.

Tüyosu olan kazanır! 11 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 11 Ekim at yarışı tahminleri

Max Verstappen, pistteki bu başarısını belki de özel hayatındaki istikrarına borçlu.

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 11 Ekim günlük burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? 11 Ekim günlük burç yorumları

Şampiyon pilot, Brezilyalı Nelson Piquet'in kızı Kelly Piquet ile 3 yıldır mutlu bir birliktelik yaşıyor.

Görenlerin aklını alıyor! Fenerbahçe, Arina’ya çok yaradı çok! Görenlerin aklını alıyor! Fenerbahçe, Arina’ya çok yaradı çok!

34 yaşındaki Almanya doğumlı model, yarışlarda Max'ı yalnız bırakmayarak kenardan hep destek veriyor.

Babası Nelson Piquet'in servetine rağmen modelliğin yanı sıra halkla ilişkiler temsilcisi ve otomobiller üzerine köşe yazarı olan Kelly, eski Rus sevgilisi Daniil Kvyat'tan 1 çocuk sahibi.

Zehra'nın Güneş'i Nilperi ve Kalben'i yaktı! Zehra'nın Güneş'i Nilperi ve Kalben'i yaktı!

Verstappen, Kelly Piquet ve küçük kızı, bir arada çıktıkları tatilden sık sık fotoğraf paylaşıyor.

Max Verstappen, 2021 yılında Kelly ile başlayan ilişkisini, "021'i birçok yönden hatırlanacak bir yıl yapalım. Tıpkı benim bulduğum gibi hepinize başarı, sevgi ve mutluluk diliyorum." demişti.

Vogue da dahil olmak üzere prestijli dergilerin kapaklarını süsleyen Kelly, Cannes Film Festivali'nde de görüntülenmişti.


Max Verstappen'in kariyerinde zirveyi görmesinin tek sırrı elbette sadece Kelly Piquet değil. Verstappen, yeteneğini disiplinli bir çalışmayla birleştiriyor. Verstappen, tüm bu başarısına rağmen erken emeklilik düşünüyor.

Savaştan kaçan İsrailliler akın akın geliyor Savaştan kaçan İsrailliler akın akın geliyor

ERKEN EMEKLİ OLMAK İSTİYOR.
Başarısına rağmen Max erken emekli olabileceğinin sinyalini verdi. Diğer sürücüler gibi otuzlu yaşlarının sonuna kadar yarışmak isteyip istemediği sorulduğunda, "Hayır, kesinlikle hayır; arzum yok. Aklımda zaten Formula 1 dışında yapmak istediğim şeyler var. Bu benim için büyük bir tutku ve ben de bunu gerçekleştirmek istiyorum." diyor.

Yapay zekanın gözünden EURO 2032  Yapay zekanın gözünden EURO 2032 

Kaynak: ELİF KIZILÇAY