Galatasaray’da 3’üncü sezonunu geçiren Lucas Torreira geleceği hakkında kararını verdi. Sarı-kırmızılılarda forma giydiği süre boyunca hemen hemen her maçta göz doldurmayı başaran Uruguaylı oyuncu, Arjantin’e gidiyor.

LUCAS TORREIRA’YA ARJANTİN’DEN TALİP

Süper Lig’de son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray’da takımın en büyük kozlarından biri olan Lucas Torreira için beklenen ayrılık kapıya dayandı. Arjantin basınında yer alan habere göre; Boca Juniors, Lucas Torreira’yı kadrosuna katmak istiyor. Haberin detaylarında, sarı-lacivertli kulübün bu transfer için devre arasında kollarını sıvayacağı ve önümüzdeki sezon başında Urugaylı orta sahayı kadroya katmayı planladığı belirtildi.

ORADA OYNAMANIN HAYALİ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

28 yaşındaki ön libero oyuncusu 2024 yılı başlarında ESPN Uruguay’a dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Güney Amerikalı yıldız, en büyük hayallerinden birinin Boca Juniors’ta forma giymek olduğunu ve kulüp başkanı ile irtibat halinde olduğunu dile getirmişti.

91 MAÇA ÇIKTI

Lucas Torreira, sarı-kırmızılılarda şu ana kadar 91 resmi maça çıktı. Toplamda 7337 dakika sahada kalan yıldız oyuncu, bu sürelerde 2 gol ve 8 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

Editör: Bedirhan Altundağ