Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler için işler istediği gibi gitmiyor. Madrid ekibinde forma şansı bulmakta zorlanan 19 yaşındaki milli oyuncu gündem oldu. Kısıtlı süre bulan başarılı oyuncu, Lille maçında da fırsat tepti.

ARDA GÜLER, LILLE MAÇINDA YIKILDI

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 2’nci hafta mücadelesinde Real Madrid, Fransız ekibi Lille’ye konuk oldu. Mücadeleye yedek başlayan Arda Güler, 67’nci dakikada Camavinga yerine oyuna dahil oldu. Takımına dinamizm katan Arda, maçın 90’ıncı dakikasında Luka Modric’in ortasında savunmaya kendini unutturan milli oyuncu, müsait pozisyonda mutlak bir golü kaçırınca büyük bir üzüntü yaşadı. Mücadelenin ardından, Arda’nın üzgün ve mutsuz görüntüsü gözlerden kaçmadı.

İSPANYOL BASINI VILLARREAL MAÇINDA “OYNAYABİLİR” DEDİ

Geçtiğimiz sezona kıyasla bu sezon daha fazla süre bulmasına rağmen yine de dakika bazında tatmin edecek kadar Carlo Ancelotti tarafından oyuna dahil edilmeyen Arda Güler için İspanyol basınından sevindirici bir haber geldi. İspanyollar, her ne kadar yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamasa da Ancelotti’nin Arda Güler’in performansından memnun olduğu ve ligde oynanacak olan Villarreal mücadelesinde Arda’nın ilk 11’de şans bulma ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu yazdı.

Editör: Bedirhan Altundağ